Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VANREDNA KONFERENCIJA ZA NOVINARE:

Vulin: Mržnja na skupu SRS ukaljala lice Beograda!

Autor: Beta | 24.03.2015 - 18:10:00h | Komentara: 1

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin osudio je danas "nekontrolisanu mržnju" na skupu Srpske radikalne stranke koja je kako je ocenio, ukaljala lice Beograda na dan posvećen dostojanstvenom sećanju na sve žrtve bombardovanja.

Aleksandar  Vulin

Aleksandar Vulin | Foto: Aleksandar Levajković

Vulin je na vanrednoj konferenciji za novinare u Palati Srbija koju je održao sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, ocenio da je "žalosno" što obeležavanje godišnjice početka bombardovanja u Beogradu nije iskorišćeno za dostojanstveno sećanje na žrtve "već za izlive mržnje i skandiranje predsedniku Vlade 'ustašo', kome su upravo ustaše pobile veliki deo porodice".

"Beograd je iskreno postiđen mržnjom i divljanjem koji su se danas desili i parolama 'ubij, zakolji da Vučić ne postoji'", kazao je Vulin.
On je izrazio nezadovoljstvo što su danas napadnuti aktivisti Pokreta socijalista koji, prema njegovim rečima, od 2008. godine na beogradskom Trgu Republike obeležavaju godišnjice bombardovanja.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je skup SRS ipak dozvoljen da bi se pokazalo da je Srbija "slobodna zemlja u kojoj mogu da se organizuju skupovi".
"Grubo kršenje javnog reda i mira, uništavanje imovine, napadi zbog drugačijeg mišljenja, cepanje zastava, otimanje štampanog materijala, neće biti dopušteno", kazao je ministar.
Poslednji komentari
  • B54 Vreme: 24.03.2015 19:04h

    "Grubo kršenje javnog reda i mira, uništavanje imovine, napadi zbog drugačijeg mišljenja, cepanje zastava, otimanje štampanog materijala, neće biti dopušteno", kazao je ministar. A, u Novom Sadu može napad SNS na DS! To je sasvim u redu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP