Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NE ŽELI DA POGAZI REČ KOJU JE DAO SRBIMA SA KOSOV

Vulin podneo
ostavku Vladi Srbije!

Autor: Tanjug | 24.04.2013 - 13:08:00h | Komentara: 2

Dektor kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin prosledio je Vladi Srbije pisanu ostavku na tu funkciju, javlja RTS.

Vulin je, najavljujući ostavku u ponedeljak uveče na RTS, rekao da je sporazum sa Prištinom, iako daje Srbima na Kosovu znatna prava i garantuje bezbednost, manje od onoga što je predviđeno skupštinskom Rezolucijom i da zbog toga ne želi da pogazi reč koju je dao Srbima sa Kosova.

Jedva se izvukao sa Kosova - Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin | Foto: FoNet

Podnošenjem ostavke na mesto direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin pokazao je odgovoran odnos prema Srbiji i srpskom narodu koji se na Kosovu bori za opstanak srpske državnosti, saopštila je danas Demokratska stranka Srbije.

"On je jedini političar iz redova sadašnje vlasti koji podnosi ostavku zbog ovog sramnog sporazuma, a pre njega su ostavke morali da podnesu Vlada i predsednik Srbije", naveo je u saopštenju portparol DSS Petar Petković.


Petković je uveren da građani Srbije cene Vulinovu ostavku kao moralni čin, i ponovio da da je tim sada veća odgovornost na Vladi Srbije i predsedniku Srbije da i oni podnesu ostavke i raspišu referendum na kome će građani presuditi "da li hoće ovaj nedostojni sporazum sa albanskim separatistima".

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 24.04.2013 16:58h

    e ovo je katastrofa za državu da ostane bez ovakvog kadra nema druge već da premijer i zamenik kleknu i mole ga da povuče ostavku za dobrobit države

  • Rašo Vreme: 24.04.2013 18:21h

    Sram treba da ga bude,uvek se igrao patriotskih igara. Ne znam kako je uopšte i dospeo na mesto direktora kancelarije.Julovsko-pinkovski meraklija u vojničkim čizmama i pod pokroviteljstvom gdina Vučelića,dolazio je na mitinge tada omraženog SPS-a sa telohraniteljima i u džipu od 50.000 eura.Sve zarad sitnih političkih poena on zaboga daje ostavku na mesto direktora.Bolje mu je da pusti kosu i vrati se ako može u vreme pre Pinka i Jula.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP