Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRAVI SE VAŽAN

Vulin sebi skrojio uniformu!

Autor: Blic | 17.07.2013 - 15:58:00h | Komentara: 3

Crna košulja kratkih rukava, na levom ramenu srpska trobojka sa dvoglavim orlom, a na desnom čičkom zakačen natpis „Kancelarija za KiM“. To je novi, moglo bi se reći terenski imidž Aleksandra Vulina, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, u kojem se krajem prethodne nedelje prikazao kosovskometohijskim Srbima.

Skrojio sebi uniformu: Vulin

Skrojio sebi uniformu: Vulin

O tome svedoče i snimci nekoliko domaćih televizijskih kuća iz Zočišta, gde je Vulin prisustvovao obeležavanju manastirske slave u manastiru Svetog Kozme i Damjana.

Sam Vulin juče nije bio dostupan za komentar da li je u pitanju neka vrsta uniforme i, ako jeste, ko ju je uveo i zbog čega.

U Kancelariji za Kosovo i Metohiju, međutim, kažu da im niko nije propisao nošenje bilo kakvih uniformi ili druge vrste radne odeće.

Za stajling direktora Vulina pak procenjuju da zapravo samo treba da još više istakne svoju posvećenost i ljubav prema poslu koji obavlja.
Poslednji komentari
  • Tuta Vreme: 18.07.2013 12:30h

    Vulin ne robuje pravilima kao i svi istinski levičari.On nema potrebe da ističe svoju posvećenost poslu kojim se bavi. Da je za prethodnih 14 godina donošena samo po jedna cigla svakog dana da bi se izgradio centralni vodovod za sever Kosmeta do sada bi bio sazidan ali pare su se davale za nešto drugo e pošto se sada ne troši na to drugo već na prave stvari koje garantuju opstanak Srba na Kosmetu to već zabrinjava! Zato vataj se za odevane predmete.

  • deadpool Vreme: 18.07.2013 16:41h

    Zar je zabranjeno da čovek nosi obeležja svoje zemlje u svojoj zemlji. Osim toga Aleksandar Vulin je jedan od nekolicine političara koji su stalno po terenu, iskreno treba imati onda takvu garderobu koja neće da se cepa a ujedno izgleda profesionalno. Ako ćemo pravo bolje tako da ide pred narod koji je u muci nego u nekim otmenim odelima.

  • Medo Vreme: 18.07.2013 17:58h

    Covek nosi grb Srbije na kosulji, u cemu je tu problem?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP