Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NIŠTA OD AKCIJE 7.000 I KONTRAMITINGA DESNIČARA

Zabrana okupljanja u Beogradu na godišnjicu Srebrenice?

Autor: Alo.rs | 07.07.2015 - 10:55:00h | Komentara: 2

NVO najavile akciju 7.000 za 11. juli ispred Skupštine, urednik "Novosti" ih proglasio izdajicama, spremio se kontramiting, a policija razmatra da zabrani sve.

7.000

7.000 | Foto: Akcija 7.000

Da li će biti održana akcija 7.000 ispred Skupštine Srbije, tokom koje bi na dan stradanja u Srebrenici, 11. jula, 7.000 građana leglo na trotoar i tako odalo počast žrtvama, neizvesno je.

Naime, pošto su NVO počele da dele brojeve onima koji žele da učestvuju u akciji, usledio je oštar napad iz pera glavnog urednika "Novosti" Ratka Dmitrovića.

On je, u kolumni u ovom beogradskom mediju, idejnog tvorca ove akcije, bivšeg novinara B92 Dušana Mašića, sada zaposlenog na BBC-u, nazvao izdajicom.

I dok se rat njih dvojice vodi na Tviteru, radikalne snage - Dveri i desničarska grupa "Zavetnici", rešili su da se suprotstave održanju tog skupa u Beogradu tako što bi organizovale kontramiting.

To je već zabrinulo policiju i prema saznanjima medija MUP razmatra mogućnost zabrane svih skupova planiranih za 11. juli. Da li će MUP i definitivno doneti takvu odluku, neće se znati pre četvrtka, 9. jula.

Poslednji komentari
  • zubazubić Vreme: 07.07.2015 11:35h

    Ni manje niviše,nego pred Skupštinom ?????Pa koji su se to protesti odvijali pred skupštinom ? Ako im se mitihguje imaju onoliku Avalu,Ušće,..... i mogu do mile volje. Mada,mislim da Srbija ima pametnijeg posla?Ali nek im bude

  • милан Vreme: 07.07.2015 11:42h

    боље је таквом шљаму у СРПСКОМ народу да се не појављује било где на улици,јер их чека СРПСКА десница,да их пита где су били на годишњици,ЈАСЕНОВЦА,ЈАДОВНА,КРАВИЦА И БРАТУНЦА

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP