Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČELNICI GRADA IZDVOJILI 3000 EVRA

Zaječar daje pare
za operaciju dečaka!

Autor: J. J. | 08.10.2013 - 11:37:00h | Komentara: 1

Dečak Marko Mladenović (11) iz Zaječara, koji od rođenja boluje od cerebralne paralize, moći će uskoro da ode na operaciju jer su čelnici grada izdvojili 3.000 evra, koliko je neophodno za njegovo lečenje. Mališana bi trebalo da operišu ruski lekari u jednoj privatnoj bolnici u Ćupriji.

Marko Mladenović

- Marko je već imao jednu operaciju u junu prošle godine, posle čega mu se stanje znatno poboljšalo, pa je mogao da stane na noge. Međutim, od tada je naglo porastao i potrebna mu je nova operacija - kaže Markova majka Vesna, koja kao samohrani roditelj nije mogla od svoje plate medicinske sestre da sakupi dovoljno novca za lečenje svog mališana.

- Ovaj zahvat će Marku olakšati kretanje, međutim, samo privremeno. Deca do puberteta neprestano rastu, pa će mu verovatno biti potreban još neki zahvat - objašnjava majka Vesna. Pomoć grada Zaječara usledila je posle gostovanja Vesne i 11-godišnjeg dečaka na jednoj televiziji, na kojoj su uputili apel za pomoć. Majka ističe i da je odmah posle emisije pozvao Saša Mirković, predsednik Skupštine grada i rekao da sutra dođe u opštinu po novac.

Saša  Mirković

- Čuo sam se sa Markovom mamom i odmah dao nalog Gradskom veću i načelnici finansija grada da uplate potreban novac za operaciju našeg malog sugrađanina. Grad Zaječar će uvek brinuti o svojim građanima. Ponosan sam na svoje saradnike koji su svojom brzom reakcijom dokazali da je najbitnije da brinemo jedni o drugima - rekao je ovim povodom Mirković.
Poslednji komentari
  • Nena Vreme: 08.10.2013 12:01h

    BRAVO ZA MIRKOVICA ! Divno je znati da postoje takvi humanisti medju politicarima,uvek su SVI GRABEZLJIVI SAMO ZA SEBE !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP