Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JOŠ JEDNA PORODIČNA TRAGEDIJA NADOMAK JAGODINE

Zaklao slepu majku
"jer ga je stalno budila"!

Autor: A. Đ. - J. P. | 24.09.2013 - 12:04:00h | Komentara: 0

Jagodinska policija uhapsila je preksinoć Gorana Krstića (43) zbog sumnje da je kuhinjskim nožem preklao slepu majku Miru Krstić (76) u njihovoj porodičnoj kući u naselju Deonica, saznaje „Alo!”. Kao razlog ovakvog svirepog ubistva Krstić je policiji samo rekao : „Nervirala me je jer me je stalno budila!“.

Ubistvo u Jagodini

Majku ubio, pa je položio  na najlon na podu spavaće sobe: Komšije ispred kuće
u kojoj je počinjen zločin | Foto: Anita Mitrović

 

Nakon ubistva Goran Krstić (43) pobegao od kuće, ali ga je policija pronašla i uhapsila. Danas ga privode kod istražnog sudije

Kako „Alo!” saznaje, tragedija se dogodila oko 20 u nedelju nakon kratke rasprave između sina i majke u porodičnoj kući u mestu Deonice nadomak Jagodine. Besan zbog porodičnih problema uhapšeni je dohvatio kuhinjski nož i zabo ga pravo u vrat nesrećnoj ženi. Ona se odmah onesvestila i do dolaska ekipe Hitne pomoći je preminula.

- Da zlo bude još veće pre nego što je pobegao od kuće, Goran je tako krvavu majku položio na pod, a onda vezao ruke, noge i glavu maramom. Verovatno se plašio da će žena dohvatiti telefon i pozvati policiju ili komšije - objašnjava naš sagovornik.

U selu Deonica juče je vladao muk, jer su svi bili šokirani ubistvom starice koja je pre sedam godina napustila Preševo i krenula za sinom put Jagodine kako bi bila uz njega.

Ubica iz Jagodine - Goran K.

Ubio rođenu majku: Goran Krstić | Foto: Anita Mitrović

 

Često pio i vikao
Komšije kažu da je sin često vikao na majku i da je pio, kao i da je imao nevenčanu suprugu iz sela. Majka mu nije branila, kako kažu ništa, nego je uvek bila tu da mu pomogne. U jagodinskoj bolnici nije registrovano da je Goran imao psihička oboljenja.

- To je bila duša od žene, živela je za tog sina koji je posle tri ćerke bio najmlađe dete u porodici. Sve je za njega davala. Oni su imali problem i u Preševu, gde je on često pio, pa i pravio probleme. Svađao se sa njom, ne znam da li je bilo i fizičkih obračuna sa majkom, ali svađa je bilo. Te večeri je on došao kod mene i rekao: „Utepao sam majku, zovi Hitnu pomoć da je vode u bolnicu”. Ja sam video da je izgubljen, krenuo sam za njim, u dvorištu je vladao muk, a iz kuće je dopirala zlokobna tišina. Osetio sam da je mrtva. On je pobegao u nedovršenu kuću, gde je zakopao nož, a krvavu majicu skinuo sa sebe. Ja sam pozvao policiju - kaže Nebojša Krstić .

Kada je policija došla Goran se krio, ali se brzo predao. Na podu skromne sobice bez televizora i bilo kakvog nameštaja osim kreveta i stola, ležala je starica kojoj su i ruke i noge bile uvezane maramom kao i glava i prerezan vrat. Ležala je na najlonu koji je sin postavio ispod nje.

- Imao je problema sa alkoholom, ali je u poslednje vreme kao prestao da pije. Majka je uvek bila njegova žrtva, na kraju je tako i završila. Uvek je govorila da ovo nije njena zemlja, nego da je to ona pored njenog muža koji je mlad umro. Tamo ćemo je i sahraniti- kaže Mirin zet Milan Stefanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP