Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAHTEVI ZA LEGALIZACIJU MISTERIOZNO NESTALI

Zakon ne važi za tatine sinove: Ko će da sruši vikendice Nikolićevih u Bloku 45?!

Autor: Tanjug | 30.11.2014 - 17:25:00h | Komentara: 3

Sinovi Tomislava Nikolića mogli bi da zadrže svoje divlje vikendice zbog birokratske ujdurme koja koči njihovo rušenje. Vikendice Nikolićevih sinova se nalaze u Bloku 45, na 15 minuta vožnje od centra grada.

Osladile mu se  Olimpijske igre: Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Marko Metlaš

Naime, zahtevi za legalizaciju kuća na obali Save sinova predsednika Srbije misteriozno su nestali. Tačnije, zagubili su se negde na putu od Opštine Novi Beograd do Sekretarijata za legalizaciju Grada Beograda.
A kuće ne mogu da budu srušene dok se ti zahtevi ne odbiju, što će se sigurno desiti čim stignu na pravu adresu.

Branislav Nikolić

Branislav Nikolić

Mlađi sin predsednika Branislav nedavno je imenovan za selektora kadetske fudbalske reprezentacije naše zemlje. Ne bavi se politikom, a trener je još od 2004. godine.
Radomir Nikolić je odskora prvi čovek Kragujevca, gde je uspeo da posle mnogo godina smeni Verka Stevanovića, držeći odbornike u karantinu do samog glasanja.

Radomir  Nikolić

Radomir Nikolić | Foto: Nebojša Raus

Dok u Opštini Novi Beograd tvrde da su podaci o nelegalnim kućama Branislava i Radomira Nikolića prosleđeni gradskom Sekretarijatu za legalizaciju, u ovoj instituciji govore da podatke o njima nemaju.
"Imamo zavedeno tačno pod kojim brojem im je prosleđeno. Zato ne razumem kako oni to ne mogu da nađu", kaže predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.
U Sekretarijatu za legalizaciju, s druge strane, objašnjavaju da je njima stiglo 250.000 zahteva i da je teško sada pronaći bez preciznih podataka u njima dokumenta koja su podneli sinovi Tomislava Nikolića.
"Kada stigne rešenje o rušenju, mi upućujemo zahtev Gradu da nam uplati namenski novac za rušenje, jer kada bi opština to plaćala ne bismo imali da platimo ni struju", kaže Šapić.
To međutim nije kraj priče. Čak i kada Sekretarijat za legalizaciju donese odluku da te kuće ne mogu da se legalizuju, pitanje je ko će platiti rušenje. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da su svi objekti čija je površina manja od 800 metara kvadratnih u nadležnosti opština.
"Kada Sekretarijat obradi zahteve i donese odluku, ona mora da postane pravosnažna da bi se pristupilo rušenju, a novac za to treba da obezbedi lokalna samouprava iz budžeta koji ide opštinama iz grada Beograda", kaže Mali.
Šapić međutim kaže da oni nemaju novca za to.
Poslednji komentari
  • Mrljivoje Vreme: 01.12.2014 00:29h

    Gadno nas je prevario ovaj radikal izdajica... stvorio Dinastiju Nikllic, najuspesniji srbin, nekretnine i ne zna koliko ima, SKITA PO BELOM SVETU SA FAMILIJOM... prakaticno SRBIJA JE PRIVATNA DRZAVA... Vucic nam prica bajke preko dve godine,,, a ovaj bolje da cuti, manja bruka.

  • goga Vreme: 01.12.2014 03:11h

    Ovaj covek je teska seljacina to mu se I po lici vidi,on je covek prost I nema harizmu da bude predsednik,njega treba sto pre skloniti samo bruka I neradi nista dobro svoj narod samo za sebe I svoju porodicu,a o zeni necu ni trositi reci,zena neume da nosi ni garderobu ni titulu koji ima!!!

  • Bilibajka Vreme: 01.12.2014 09:05h

    Poslednji je trenutak da Tomislav Nikolic podnese ostavku. Dragicina fondacija postala je svojevrsan centar za otkup grehova svih tajkuna i kriminalaca u Srbiji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP