Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

U BORČI POVREĐENA GORDANA P. (39)

Zalutali metak pogodio u
glavu majku s detetom!

Autor: J. Paunović | 06.09.2013 - 09:22:00h | Komentara: 0

„Dok sam se kretala ka kući, u jednom trenutku sam osetila da me je nešto udarilo u glavu. Krenula je krv i sve se to dešavalo naočigled mog deteta. Muž me je odmah stavio u automobil i prevezao u bolnicu”, priča za „Alo!” Gorana P. (39) iz Borče, koju je u sredu uveče okruznuo zalutali metak u dvorištu njene kuće u Borči.

Žena sa povredom glave

Porodica još u šoku

 

„Krenula je krv i sve se to dešavalo naočigled mog maloletnog deteta. Muž me je odmah stavio u automobil i
prevezao u bolnicu“, priča povređena

Iako je odmah nakon ukazane lekarske pomoći sa razderotinom glave puštena iz Urgentog centra, juče se nalazila u šoku.

- Muž i ćerka kažu da su čuli pucnjavu, ali ja nisam čula ništa osim što sam osetila udarac u glavu. Bila sam van sebe, nisam znala šta se događa - dodaje ranjena Gordana.

Prema njenoj priči, u sredu uveče, nešto oko 22 sata, sa decom i suprugom se vraćala kući. Po običaju, uzela je poštu iz sandučeta i krenula ka kući.

- Do jutros nismo znali da je komšinica ranjena. Sinoć smo čuli pucnjavu i vrištanje njene ćerke. Ovde u Borči ništa nije čudno jer se oko nas nalaze silne kafane iz kojih se do jutra čuje muzika. Verovatno je neko nešto slavio, pa je pucao iz pištolja. Taj metak je zalutao i pogodio našu komšinicu - priča jedna komšinica upucane žene.

Policija traga za pucačem!
Kako „Alo!” saznaje, policija je juče bila u dvorištu povređene Gordane P. (39) u Borči i obavila sa njom razgovor. Inspektori su pokušavali da nađu čauru, ali u tome nisu uspeli. To bi im bio jedini dokaz na osnovu kojeg bi možda mogli i da dođu do čoveka koji je pucao.

Ranjena Gordana juče je bila u svojoj kući sa zavojem na glavi. Zbog svega što je njena porodica pretrpela prethodne noći, nije želela da se slika da još više ne bi potresla svoje ukućane. Sreća je što ju je metak samo okrznuo, a i prema rečima lekara, imala je dosta sreće.

- Radi se samo o posekotini na glavi. Bila sam na previjanju i sve je u najboljem redu. Još samo da mi se porodica oporavi od stresa i biću mirna - dodaje Gordana.

Prema našim saznanjima, uviđaj je obavila policija sa opštine Palilula. Saslušali su oštećenu ženu, njenog supruga i komšije. Kako je istraga u toku, više informacija nismo dobili.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP