Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BATINANJE ANDREJA VUČIĆA

Žandarmi vratili oružje i značke

Autor: B. J. | 02.10.2014 - 07:40:00h | Komentara: 7

Petorica žandarma niškog odreda, koji su suspendovani zbog učešća u premlaćivanju premijerovog brata Andreja Vučića, razdužili su u jedinici naoružanje jer je, paralelno sa istragom MUP-a, protiv njih pokrenut i disciplinski postupak.

Batinjanje Andrije  Vučića

Batinjanje Andrije Vučića | Foto: RAS

Oni su nadređenima vratili i svoje policijske značke i do okončanja postupka biće kod kuće. Nakon pokretanja istrage, niko u jedinici ne želi da govori o ovom događaju, dok zvanični organi ne utvrde šta se desilo. Nezvanično, priča se da je jedan broj suspendovanih žandarma bio u Beogradu, u komandi žandarmerije, radi razgovora na tu temu, ali nema zvanične potvrde.
 

Poslednji komentari
  • Bata Niš Vreme: 02.10.2014 08:50h

    Neki pametan čovek je rekao:''Jedina loša stvar u iskustvu je to što se plaća iskustvom''.Šta bi Andrija Vučić trebalo da nauči iz njegovog iskustva:da mu je brat Aleksandar moćan ali da nije svemoćan i da se,ubuduće,više uzda u svoju pamet,naravno ako je ima,nego u tuđu moć.I podrška niškim žandramima da i ubuduće brane zajednicu od takvih na isti način.

  • backo Vreme: 02.10.2014 09:37h

    Može i pravda da bude brza,doduše uz izmontiranu režiju i snimak.Taj dan sam bio u BG,postoji i druga priča.Pa šta je dotični radio u Majdanpek?

  • petar Vreme: 02.10.2014 10:51h

    Sve je to dzabe kad će to neko da oslobodi ili zastari optužba.U sudstvu znamo ko radi.Većina sudija je povezana sa advokatima zbog para.

  • RATKO Vreme: 02.10.2014 10:59h

    Tako treba, da se zna ko je Andrej Vucic. Drugi put da se svakom policajcu da Andrejeva slika, za svaki slucaj.

  • Čombe Vreme: 02.10.2014 13:33h

    Sta sad hocete. Da je isprebijan moj ili vas sin, i Vucica i njegovog brata bilo bi bas briga. Pa to je nasa milicija imala je naredjenje! Sad su kao grubi. Pa oni to oduvek rade. Setite se protesta. Uletali su kao divlje zveri po kaficima i haustorima i besumucno batinjali koga su stigli staro i mlado, a da ne pricam o cuvenom kombiju. Da su od prvog dana kada su poceli da batinjaju narod bili kaznjeni bar oduzimanjem znacke, a ne oni bahato skrivaju i ubice. Verujem da do ovoga ne bi doslo. Svi znate onu narodnu "BATINA IMA DVA KRAJA".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP