Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

AKCIJA

Zaplene oko škola

Autor: N.N.Travica | 28.11.2014 - 15:02:00h | Komentara: 0

Policija u Novom Sadu u protekla tri dana, u 14 zaplena od 14 lica je oduzela ukupno 19,12 grama sasušene biljne mase za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i 71 tabletu iz kategorije opojnih droga. Sve zaplene izvršene su u akciji otkrivanja i sprečavanja krivičnih dela i prekršaja izvršenih u okolini gradskih škola

policija policajci

 | Foto: Nebojša Marković

Sve zaplene izvršene su u akciji otkrivanja i sprečavanja krivičnih dela i prekršaja izvršenih u okolini gradskih škola.

Kod jednog lica, policijski službenici su, pregledom njegovog školskog ranca pronašli pištolj u ilegalnom posedu i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

-Policija je, tokom akcije, pronašla kod šest lica, od kojih je 1 maloletno, četiri noža i dve teleskopske palice, koji su uz potvrdu oduzeti, a protiv njih će biti podneti zahtevi za pokretanje prekršajne odgovornosti za učinjen prekršaj iz Zakona o oružju i municiji. Tokom akcije pronađene su i tri osobe za kojima su bile raspisane poternice. – navode u novosadskoj policiji.
Operativna akcija "Školarac" sprovodi se od juna 2014. godine, kao deo aktivnosti sa ciljem podizanja stepena bezbednosti na području svih škola u Policijskoj upravi Novi Sad i sa tom akcijom će se nastaviti i u narednom periodu.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP