Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KLADIONICE OBJAVILE KVOTE ZA IZBORE

Zaradite na političarima!

Autor: Naše Novine | 11.03.2014 - 08:52:00h | Komentara: 0

Izborna trka ušla je u kladionice, a ako je suditi po kvotama koje je objavio "Meridijan", vladajuća Srpska napredna stranka će na parlamentarnim izborima u Srbiji izvojevati ubedljivu pobedu sa 43,20 odsto glasova.

Izveštač „Alo!“ u kladionici u Mitrovici

Ilustracija | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pored naprednjaka u Skupštinu sigurno ulaze Socijalistička partija Srbije (13,30), Demokratska stranka (9,1), Nova demokratska stranka (7,1) i Demokratska stranka Srbije (6,9), dok je Liberalno-demokratska partija na ivici cenzusa sa pet odsto.
Prema kladioničarima u skupštinski prag neće uspeti da preskoče Dveri, URS, i SRS. U iznenađenja na ovoj listi može se svrstati to što je pokret Dveri bolje rangiran od Ujedinjenih regiona. Kladionice su se bavile i lokalnim izborima u našoj prestonici gde će prema kvotama glavnu reč posle 16. marta, takođe, voditi naprednjaci sa 42,50 procenata, ali im je kao što se i očekivalo DS znatno bliži sa 14,50 odsto. Iznad cenzusa u Beogradu biće i socijalisti sa 10,30 odsto kao i DSS sa 8,1 dok u gradskom parlamentu neće biti mesta za NDS (4,40),URS (3,1), SRS (2,3) i "Dosta je bilo" (2,2), a LDP je sa svojih 4,80 odsto glasova opet bi bio na samoj granici.
Najplastičnije objašnjeno na 100 dinara uloženih na Dragana Đilasa u slučaju njegove pobede dobijate čak 1.000 dinara. Glavni favorit u trci za prvog čoveka grada su naprednjaci, ali je i tu malo iznenađenje što je bivša ministarka energetike Zorana Mihajlović na koju u slučaju pobede za uloženih 100 dinara dobijate 190 dinara, ispred člana privremenog gradskog veća Siniše Malog za čiji trijumf na 100 dinara dobijate 250 dinara.
Bolje rangiran od bivšeg gradonačelnika je i njegov nekadašnji saradnik Aleksandar Antić sa kvotom 7, 00 dok bi pobeda bilo koga od preostalih kandidata bila ravna čudu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP