Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KOMENTARI

Žarko o Ivanu: Treba da pobedi jer trpi Jelenu Golubović! Boris se ponovo izblamirao! FOTO

Autor: Puls | 07.12.2013 - 00:00:00h | Komentara: 0

Farmeri komentarisali jedan drugog!

Ivan Marinković

Preostali učesnici rijalitija dobili su zadatak od Zadruge da prokomentarišu zašto bi osoba koju su izvukli trebalo da pobedi u petoj sezoni “Farme”. Slobodan Đurković je rekao za Zoricu Marković da ona treba da pobedi jer je snalažljiva, iskrena, jer nije sebična, jer je vredna i jer je dobra i korektna osoba.

Jelena Golubović je kao glavne vrline Marka Vukotića izdvojila to što voli životinje, što je vredan, socijalan, druželjubljiv, inteligentan i zabavan. Romana Panić je kod Sare Trajanović pohvalila to što je ona mlada, lepa, energična i što ima stav, dok je Simonida Ačević za Borisa Stamenkovića izdvojila to što je prezgodan.

Marijana Leontijević za Suzanu Perović je rekla da je vredna, da je žena od akcije i da voli životinje što su neke od glavnih osobina zbog kojih treba da pobedi. Najviše pohvala dobio je Ivan Marinković od Žareta Berbera koji je naveo da mu se sviđa Marinkovićev stil za humor, to što je iskren, što je pokazao emocije i što voli da se igra, ali je naveo i to što se druži sa Jelenom Golubović jer ko nju trpi taj stvarno treba da pobedi. Danimir Vajs je za Romanu rekao da je pravi drug, da je pravična i da ima jak stav.

Marko je pohvalio kod Slobe to što ima najmanje mana od svih farmera i što je vrlo uporan i ambiciozan. Boris je je zabeležio novo blamiranje u svom rijaliti-životu tokom ove igrice. On je komentarisao Marijanu i to je poprilično bilo neprijatno za slušanje za mnoge gledaoce jer je sve vreme zamuckivao i samo je naveo to što je ona lepo vaspitana, i nije bio u stanju da izgovori kako treba reč “intrigatna”.

Katarina Grujić je kao vrline Žarka Berbera navela to da je on pravi drug, da iskreno priča sa prijateljima, da jako lepo peva, da se bori za pravdu i da ne dozvoljava da ga niko ponižava. Jelena Jovanović je pohvalila kod Vajsa to što je jako dobar čovek. Nije manjkalo komplimenata na račun Jelene Jovanović, koju je dobio Edin Škorić da komentariše. On je za nju rekao da je lepa, mlada , poštena i da jako lepo peva.

Poštenje i neiskvarenost su osobine koje je Ivan naveo kod Ekrema Jevrića. Sara je za Jelenu golubović rekla da je ona super za ovaj projekat i da 90 posto stvari se na farmi ne bi desilo da ona nije tu.
Suzana je za Simonidu rekla da je ona inteligentna, kreativna i da je jako tolerantna.

Zorica nije htela da laže i da hvali Edina Škorića jer je rekla da o njemu ne priča lepo u intervjuima, ali je ipak pohvalila neke njegove kvalitete kao što su to što nikada nije opsovao, što je radio sve i najteže poslove, što nije nikada bio vulgaran, i da je čak naprotiv jako kulturan.

Ekrem je rekao da se Kaća jako dobro brani, da poslove ne odbija i da radi i napolju i da je jako vredna.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP