Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KADA ĆE BITI OBELODANJENI REZULTATI ISTRAGE

Zašto je pao helikopter znaćemo ove nedelje

Autor: | 16.03.2015 - 13:29:00h | Komentara: 0

Ministar unutrašnjih poslovaSrbije Nebojša Stefanović nije mogao danas u Podgorici da kaže ko je odlučio da helikopter, koji se u petak uveče srušio kod Beograda, sleti na beogradski aerodrom, ali je najavio da će odgovorena to pitanje dati istraga čiji će rezultati biti poznati javnosti"tokom ove nedelje".

hELIKOPTER, MESTO PADA Foto: Vesna Lalić

Ostaci palog helikoptera Foto: Vesna Lalić

Stefanović je novinarima u Podgorici posle susreta s ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Raškom Konjevićem kazao da njegovo ministarstvo "nema nikakve nadležnosti" u istrazi u vezi s tragedijom u kojoj je sradalo sedam osoba, i objasnio da je utvrdjivanje činjenica u ovom slučaju u nadležnosti tužilaštva, vojske i vojne policije.
"MUP nema nikakvu nadležnost, a koliko sam obavešten, u ovom konkretnom slučaju očekujemo nalaze istrage tokom ove nedelje kada će javnosti biti saopšteni svi detalji uzroka tragedije", kazao je Stefanović.
Transportni helikopter Vojske Srbije Mi-17 srušio se u petak kasno uveče u širem rejonu aerodroma "Nikola Tesla" u Surčinu, a u udesu su poginuli major Omer Mehić, kapetan Milovan Djukarić, članovi posade Nebojša Drajić i Ivan Miladinović, lekar Dževad Ljajić i anesteziolog Miroslav Veselinović iz Novog Pazara, kao i beba iz porodice Ademović.
Helikopter Vojske Srbije bio je upućen u Rašku da obavi hitan transport zdravstveno ugrožene bebe, koja je prvobitno kombijem upućena u Klinički centar u Kragujevcu, ali je vozilo naišlo na odron na putu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP