Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEVEROVATNO

Zbog Cece
zabranili cveće u sudu?!

Autor: Danica Ćuruvija | 29.09.2012 - 11:14:00h | Komentara: 0

Fanovi Svetlane Ražnatović juče nisu smeli da unesu cveće i plišane igračke u Palatu pravde jer je tako naredila uprava Višeg suda, saznaje „Alo!“.

Kako smo nezvanično saznali od nekih zaposlenih, naredba je izdata da se ne bi “pravio cirkus od suđenja”, a sudska uprava navela je da je zabrana doneta jer je unošenje plišanih igračaka i cveća namenjenih učesnicima u krivičnom postupku neprimereno.

Ceca ispred suda

Odbor za doček: Ceca ispred suda| Foto: Dušan Milenković

Međutim, do sada nije bilo zabranjeno da se u Palatu pravde unose parfemi, bombonjere, viski, koverte...

Suđenje odloženo

Suđenje Ražnatovićevoj i njenom zetu Predragu Ocokoljiću zbog optužbi za pretnje i fizički napad na Aleksandra Olarevića, direktora FK Mladi proleter, odloženo je za 29. novembar jer optuženi Ocokoljić nije došao zbog bolesti. Advokat Petrovski dostavio je sudu medicinsku dokumentaciju da Ocokoljić ima virusnu infekciju.


No, fanovima folk dive zabrana nije smetala jer su svoju miljenicu obasuli poklonima ispred zgrade suda!

Još od pola osam ujutru, ispred Palate pravde cupkao je sa cvećem i čestitkom u ruci Aleksandar Žigić (23), koji je u tri ujutru potegao iz Kikinde da bi pevačici uručio poklon.
- Stigao sam rano jer nisam znao kada je suđenje. Međutim, rekli su mi da ne smem sa cvećem unutra, pa sam ga ostavio kod obezbeđenja - jadao se Aleksandar, koji je posle odlaganja suđenja Ceci uručio cveće i - pesmu!

Ceca ispred suda

Ceca sa njiskrenijim fanovima | Foto: Dušan Milenković

- Konačno mi se ispunila želja da se upoznam sa Cecom! Rekla mi je “dušo moja”, a kada me je poljubila četiri puta, bio sam presrećan. Grabio sam svaki momenat da je poljubim - usihićeno nam je rekao mladić.

Ceca ispred suda

Ceca ispred sudnice sa najvatrenijim fanom | Foto: Dušan Milenković

Dejan Jovanović (27) iz Beograda, koji dolazi na sva Cecina suđenja, pojavio se u majici sa natpisom “Ceca kraljica Balkana”, a na ruci je istetovirao njeno ime. On je folkerki poklonio plišanog psa, dodajući da joj je prošlog puta doneo medveda!


- Kupio sam joj kera da je čuva. Ima boju kose kao Zorica Brunclik - našalio se najpre Jovanović, a onda se požalio da Cecine pesme sluša na mobilnom telefonu jer su mu u kući isključili struju.


- Obožavam Cecu. Živim u trošnoj kući i radim razne poslove. Majka me je ostavila, ali mi je neprijatno da pitam Cecu za neki privremeni smeštaj - rekao je Jovanović.

Ceca doterana, vesela i druželjubiva!

Ceca je juče ujutru došla u sud crnim džipom, u pratnji advokata i telohranitelja. Obučena u crno, sa visokim štiklama i naočarima za sunce, izazivala je pažnju prisutnih.

Ceca ispred suda

Doterana, vesela i druželjubiva: Svetlana Ražnatović| Foto: Dušan Milenković

Pošto je suđenje kasnilo pola sata, ćaskala je sa fanovima, advokatima Mišom Petrovskim i Goranom Petronijevićem i svojim bivšim telohraniteljem Predragom Albijanićem, koji je svedok u postupku. Sa Ljubinkom Jeftićem, direktorom FK Obilić, koji takođe treba da svedoči, izljubila se.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP