Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPTUŽIO LIDERA STRANKE

Zbog Cvijana brinu za bezbednost Vučića

Autor: M. K. | 10.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Poslanik naprednjaka Vladimir Cvijan objavio je da ulazi u trku za predsednika SNS-a i optužio lidera te stranke Aleksandra Vučića da je Predsedništvo SNS-a pretvoreno u bilten za najavu hapšenja.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

Cvijan tvrdi da se na poslednje tri sednice Predsedništva stranke govorilo ko će sve biti uhapšen, uključujući Milana Beka, Miodraga Kostića, Dušana Spasojevića iz DS-a, Mlađana Dinkića, Veroljuba Stefanovića (“jer Vučić ne može da ga smeni”), neke ljude iz SNS-a (“jer ih Vučić ne voli”), nekoliko direktora, Marka Jakšića, Čedomira Jovanovića, Dragana Đilasa i drugih, a, tvrdi Cvijan, “naručeno” je i hapšenje Dušana Bajatovića. On je ponovio i da je optužnica protiv Miroslava Miškovića besmislena i podsetio Vučića na narodu izreku - gledaj ljude oko sebe kada se penješ ka vrhu - srešćeš ih kada se budeš spuštao.

Vladimir Cvijan

Vladimir Cvijan | Foto: FoNet Dragan Antonić


Na Cvijanove izjave reagovao je potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović, koji je rekao da je zabrinut za bezbednost Aleksandra Vučića, imajući u vidu udruživanje tajkunsko-političko-finansijskih klanova. Potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić kazao je da će Cvijanu biti omogućeno da se kandiduje za predsednika SNS-a i da će postići veliki uspeh ako osvoji više od jednog glasa. Gašić je Cvijanove izjave nazvao “notornim glupostima” i prokomentarisao da one dolaze zbog toga “što je Cvijanov poslodavac Mišković nervozan”. Rekao je i da na sednici Predsedništva SNS-a o hapšenjima nije pomenuta ni jedna jedina reč, a da o tome postoje stenografske beleške.
Poslednji komentari
  • gagana Vreme: 10.12.2013 09:00h

    Po mom misljenju Cvijan treba posebno da odgovara za to sto je izneo medijima sta se raspravljalo na poslednje tri sednice Predsedništva stranke. On je jos uvek clan stranke, kakav, takav. Nece biti jos zadugo, ali time sto je izneo, rusi voju odanost stranci. Otkriva njihove planove, i naredne korake, a time moze da im pokvari svaku dalju narednu akciju. Ljude koje je naveo, o kojima se pricalo na sastancima, su sve sumnjive proslosti, tako da me ne cudi sto su se njihova imena provlacila.

  • malasirena5 Vreme: 10.12.2013 09:06h

    Demokratija u stranci, postovanje pravilnika, pa ce biti omoguceno Cvijanu da se kandiduje za predsednika SNS. Lepo je rekao Bratislav Gašić, da će Cvijan postići veliki uspeh ako osvoji više od jednog glasa. Svestan je i on kakve gluposti pravi, ali sada nema nazad. Hteo je da se udruzi sa Miskovicem, sad ce da potone zajedno sa njim. Zar Miskovic stvarno misli da je jos uvek toliko jak? Pa ko sme da se udruzi sa njim, kad malo po malo svi budu otkriveni? Mislim da se dosta njih uplasilo i sakrilo u misije rupe, dok se situacija malo ne smiri, i Vucic treba da bude apsolutno miran.

  • Kole Vreme: 10.12.2013 11:35h

    Svakako je dokaz demokratije to sto bilo ko moze da se kandiduje za predsednika SNS-a, ali meni kao simpatizeru nije jasno odakle hrabrost Cvijanu da se kandiduje za najvisu stranacku funkciju, kad sve zasluge za ovako dobar rejting pripadaju Aleksandru Vucicu.

  • kaja Vreme: 10.12.2013 13:04h

    veliki vucic se neboji narko bosova ,a boji se cvijana ,pa stvarno sto je mnogo ,mnogoje i od sns_a

  • simpatizer kole Vreme: 10.12.2013 17:39h

    jos kuckas za dnevnicu iz sns centrale?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP