Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŽIVELI!

ZBOG DOČEKA: Ukidaju prohibiciju u Beogradu na 48 sati, Žandarmerija na ulicama!

Autor: 24sata.rs | 31.12.2013 - 10:39:00h | Komentara: 0

Zabrana prodaje alkohola u trgovinskim i zanatskim objektima od 22 do 6 sati ujutru, koja je uvedena u junu, neće važiti u novogodišnjoj noći, 1. januara, kao i 13. i 14. januara

Na gradski doček Nove godine na Platou ispred Doma narodne skupštine očekuje se dolazak više desetina hiljada ljudi, među kojima će biti i oko 15.000 stranaca. Beograđanima i turistima pevaće Svetlana Ražnatović, Nataša Bekvalac, Kiki Lesendrić i Piloti, Nikola Rokvić i Jelena Tomašević, a program će voditi Dragana Mićalović i Vlada Stanojević.

v

v | Foto: facebook

Zabrana prodaje alkohola u trgovinskim i zanatskim objektima od 22 do 6 sati ujutru, koja je uvedena u junu, neće važiti u novogodišnjoj noći, 1. januara, kao i 13. i 14. januara.
Da bi sve proteklo u redu i bez incidenata, tokom cele noći jake policijske snage biće raspoređene po celom gradu. Prostor ispred Skupštine biće ograđen, a na delovima koji su predviđeni za ulaz biće postavljeni detektori za metal i psi specijalno obučeni za otkrivanje eksplozivnih sredstava.
Ceo prostor predviđen za okupljanje ljudi biće pokriven kamerama, a dodatno će biti angažovane Žandarmerija, policijska brigada i policajci u civilu.
Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sugrađane koji dolaze na gradski doček da koriste gradski prevoz kako bi se smanjile gužve na ulicama.
Od 19 sati večeras do 3 sata sutra ujutru za saobraćaj će biti zatvorene saobraćajnice Bulevar kralja Aleksandra ispred Doma Narodne skupštine, na delu od Takovske ulice do Trga Nikole Pašića, i Dečanska, od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela. Biće izmenjen i režim gradskog saobraćaja.
SATNICA dočeka
20 sati Početak zabave
20-21 Di-džejevi
21-21.45 Jelena Tomašević
21.45-22.30 Nikola Rokvić
22.30-23.15 Nataša Bekvalac
23.15-00.45 Ceca Ražnatović
00.45-02.00 Kiki Lesendrić i Piloti
02.00 Kraj programa

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP