Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OZBILJAN PRESTUPNIK

Zbog ljubavi pucao, krao, slao bombe!

Autor: Kurir | 05.09.2014 - 09:12:00h | Komentara: 0

Novopazarac M. I. (17), na koga je preksinoć pucano u ovom gradu, i koji je, srećom, prošao bez povreda, već dve i po godine redovan je „gost“ policije.

pokrivalice

Naime, ovaj mladić nedavno je bio akter još jedne pucnjave, a u policiju je privođen i zbog lažne dojave o bombi, kao i dve krađe dnevnika, a u pozadini svega uvek su bile ljubavne nedaće.
Na M. I. je preksinoć pucao drugi maloletnik, takođe 17-godišnjak, zbog ranijih nesuglasica oko devojke. M. I. je, inače, samo nekoliko dana ranije izašao iz maloletničkog pritvora, u koji je dospeo zato što je krajem jula ove godine na prepunom novopazarskom šetalištu pucao prema grupi mladih Novopazaraca, u kojoj je bila i njegova maloletna devojka, ali i mladić koji je preksinoć na njega pucao...

Ranio prolaznika

- Tada je ljubomorni M. I. prišao svojoj devojci i mladićima i počeo da viče na nju. Onda je izvadio pištolj i nasumice počeo da puca u vazduh i u asfalt, a metak koji se odbio ranio je prolaznika - ispričao je tada jedan od očevidaca.
M. I. je nakon toga pobegao, ali je uhapšen nekoliko dana kasnije. Nekoliko meseci ranije takođe je uhapšen zato što je prijavio policiji da je u novopazarskom Domu omladine postavljena bomba.

- Kad je otkriven, policiji je ispričao da je to uradio ljut što je njegova devojka otišla na proslavu mature u Dom omladine bez njegovog odobrenja - kaže naš sagovornik.
Dve godine pre toga Novi Pazar je danima zabavljala priča o zaljubljenom mladiću koji je iz škole ukrao dnevnik i bacio ga u reku jer je bio prepun neopravdanih izostanaka njegove devojke.

 

Dnevnike bacio u reku

 

- Tada je obio školu, ukrao je ne jedan nego sedam dnevnika, koje je bacio u reku i tako ih potpuno uništio - saopštili su tada istražni organi. U međuvremenu je zbog sličnih razloga M. I. još jednom ukrao dnevnike. U tom periodu mu je bio određen pojačan nadzor, ali ljubav je bila jača od toga.
Činjenice

SVI GRESI ROMEA IZ NOVOG PAZARA
- Pucao na šetalištu u Novom Pazaru jer je njegova devojka bila s drugovima
- Policiji prijavio lažnu bombu jer mu je devojka bila na maturi
- Dva puta ukrao dnevnik jer je njegova devojka imala mnogo neopravdanih

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP