Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MORA DA DA ISKAZ ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE

Zbog Mimi Oro u "Parove" će ući i tužilac?

Autor: Alo.rs | 06.04.2015 - 01:00:00h | Komentara: 3

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, moraće da, u narednih nekoliko dana, da izjavu Prvom osnovnom tužilaštvu u vezi sa istragom koja se vodi protiv makroa Mihajla Maksimovića.

Mimi Oro ima novog udvarača

Mimi Oro | Foto: Screenshot

Izjava starlete je jedini dokaz koji je ostao da se izvede pre nego što tužilaštvo odluči da li će sa makroom za kog je radila da sklopi sporazum o priznanju krivice.

Mimi, koja se trenutno nalazi u vili, bi trebalo izjavu da da u narednih nekoliko dana, a u dogovoru sa produkcijom koja emituje rijaliti šou "Parovi" biće dogovoreno na koji će način starleta dati izjavu, piše "Kurir".

- U zavisnosti od toga da li izlazi uskoro ili ne, pronaći će se način. Moguće je da da izjavu i u samoj emisiji, kaže izvor iz Palate pravde.

Ukoliko ne bude moguće da Mimi Oro na kratko izađe iz vile, izjava bi od nje mogla da bude uzeta telefonom ili u pisanom obliku.

Poslednji komentari
  • sajfer76 Vreme: 06.04.2015 08:00h

    Pa ovo nije normalno, Parovi su jači od države. Gde to ima da tužilac ide u televizijsku emisiju da uzima izjavu. Ja kad ne dodjem na ročište, kao svedok, sudija me "rebne" 50000 RSD.

  • Teodora Vreme: 06.04.2015 09:22h

    Kako "ako ne bude bilo moguće da na kratko izađe"? Nije valjda da su ova idiotska emisija, i njeni listom neobrazovani, primitivni i nevaspitani učesnici jači od države, od tužilaštva? Da li su prostitutke u ovoj jadnoj državi možnioje ot tužilaca, pa ovi moraju da ih saslušavaju telefonom!? Zašto se vučić još ne poglašava ovim povodom? Možda je ova sa ovolikim ustima članica sns?

  • Bojan Vreme: 06.04.2015 10:55h

    Ako dodje sudija, tuzilac ili ko vec unutra da uzme izjavu od nje onda odo za Afganistan jer mi se cini da je bolja zemlja od Srbije. Cirkus

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP