Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRBIJA VEČERAS SLAVI NOVU GODINU PO JULIJANSKOM KALENDARU

Željko i Nataša u Novom Sadu, zvezde „Granda” u Jagodini, a u Beogradu veselje za najmlađe

Autor: Ekipa Alo! | 13.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Doček Nove godine po julijanskom kalendaru u Beogradu biće posvećen deci, a manifestaciju „Beograd najmlađima“ će 13. januara otvoriti Siniša Mali, predsednik privremenog organa Beograda.

Centralni program počinje u 14 i trajaće do 20 sati, nastupaće dečji horovi, rokenrol bend, klovnovi, animatori i vitezovi. Glavna dečja predstava će biti u 17 časova, kada će animatorska grupa „Maslačak“ izvesti predstavu „Sportakus spasava sport u Srbiji“. Svako dete koje dođe na manifestaciju treba da donese crtež Beograda ili nekog dela grada, za koji će dobiti slatki paketić.

Željko i Nataša

Željko i Nataša

Joksimović i Bekvalčeva zabavljaju Vojvodinu

Na velikoj bini u centru Novog Sada, na Trgu slobode, 13. januara u 21 sat nastupiće Jelena Tomašević, nakon čega će na binu izaći Nikola Rokvić, a zatim i Nataša Bekvalac. Tridesetak minuta pre ponoći, nastupiće Željko Joksimović, sa kojim će publika i odbrojavati poslednje sekunde do Nove godine prema julijanskom kalendaru i do vatrometa u ponoć na Trgu slobode. Nada Kobac, savetnica gradonačelnika Novog Sada, istakla je da organizacija dočeka neće ići na trošak gradskog budžeta.

Ana Kokić i Željko Šašić u Zaječaru, Goca Tržan u Brčkom

Ana Kokić i Željko Šašić pevaće za Srpsku novu godinu u Zaječaru, dok će građane Brčkog, osim lokalnih izvođača, zabavljati i Goca Tržan.

Darko Filipović

Darko Filipović | Foto: Dušan Milenković

Darko Filipović peva u Vlasotincu

Doček Srpske nove godine biće tradicionalno organizovan na platou ispred zgrade opštine Vlasotince, sa početkom u 21 čas. Program će otvoriti Folklorni ansambl „Crnilović“ i kulturno-umetnička društva „Bratstvo“ i „Sveta Trojica“, a nastaviće trubači. Okupljene će potom zabavljati Darko Filipović, jedna od zvezdi „Granda“. Za posetioce su obezbeđeni kuvano vino, rakija i čaj.

Jelena Vučković

Jelena Vučković | Foto: Rajko Ristić

Jelena Vučković i Petar Mitić u Jagodini
S druge strane, građani Jagodine će Srpsku novu godinu dočekati na gradskom trgu Skver omladine, a zabavljaće ih zvezde „Granda“ Jelena Vučković i Petar Mitić. Koncert počinje u 22.45. Doček je organizovala lokalna samouprava, koja je pripremila, u prvim minutima posle ponoći, raskošan vatromet, a služiće se čaj i vruća rakija. Neposredno uz binu, za doček će raditi i gradsko klizalište, a radiće i većina restorana u gradu.

Dženan Lončarević

Dženan Lončarević | Foto: Rajko Ristić

Dženan Lončarević u Čačku
Grad Čačak i ove godine organizuje kulturno-zabavni program za doček Srpske nove godine, a novina je da će sutra uveče, nekoliko minuta pre ponoći, sveštenici čačanske crkve služiti moleban. Građane u Čačku zabavljaće Dženan Lončarević (besplatno) i trubači. Dočeka će biti i u Gornjem Milanovcu, Čajetini i Ivanjici, dok Ljig, Priboj i Nova Varoš, kako je rečeno, zbog štednje ne organizuju veselje.

Aco Pejović

Aco Pejović

Aco Pejović u Kruševcu
Aco Pejović zabavljaće Kruševljane na Trgu kosovskih junaka. Osim popularnog pevača, u Kruševcu će nastupiti „Oskar bend“ iz Kraljeva i lokalni izvođači. Program će početi 13. januara u 21 čas i trajaće do jedan sat posle ponoći, a služiće se kuvana rakija, vino i čaj...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP