Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRLJAVA KAMPANJA PINKA

Željko Mitrović primitivnim napadima i uvredama želi da ućutka "Blic"!

Autor: Blic.rs | 26.07.2013 - 13:13:00h | Komentara: 11

Kolegijum dnevnog lista Blic i menadžment kompanije Ringier Axel Springer danas u saopštenju najoštrije osuđuju "primitivne napade Željka Mitrovića na Blic i njegovog glavnog urednika Veselina Simonovića".

"Mitrović je brutalno zloupotrebio nacionalnu frekvenciju", ukazuje se u saopštenju i ocenjuje da je preko Pinka izneo "niz neistina i uvreda na račun Blica i glavnog urednika Veselina Simonovića".

Željko Mitrović

Željko Mitrović

"Nedeljama već traje i primitivna kampanja Pinka Montenegro čiji je vlasnik takođe Mitrović protiv glavnog urednika Blica", napominje se u saopštenju.
Prema navodima iz saopštenja, "Mitrović napada Blic i njegovog glavnog urednika, jer želi da spreči objektivno i profesionalno izveštavanje Blica o tragičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao njegov sin".
Kako se ocenjuje u saopštenju, "to predstavlja najgrublju zloupotreba televizije čiji je vlasnik i nastavak Mitrovićeve prakse da se preko nacionalne frekvencije obračunava sa svakim ko mu nije po volji".
Uz najdublje razumevanje prema porodicama koje je ova tragedija pogodila, Blic će i dalje, kako se najavljuje u saopštenju, "u skladu sa najvišim profesionalnim standardima objektivno informisati javnost, bez obzira na pritiske moćnika".
"Ostaje nam samo da nagađamo od koga je dodatno naručena i plaćena ova kampanja protiv Blica", dodaje se u saopštenju i traži da "nadležni Savet Republičke radiodifuzne agencije hitno reaguje i u skladu sa zakonskim ovlašćenjima najstrože kazni TV Pink".
"Savet RRA će tako sprečiti dalju primitivnu zloupotrebu nacionalne frekvencije od strane Željka Mitrovića. Samo ovakvom odlukom Savet RRA bi pokazao da se u Srbiji, koja pretenduje da postane članica EU, poštuju zakon, ljudska prava i medijske slobode", stoji na kraju saopštenja kolegijuma dnevnog lista Blic i menadžmenta kompanije Ringier Axel Springer.
Poslednji komentari
  • farma Vreme: 26.07.2013 13:31h

    Upravu su novinari iz blica sve tačno od reči do reči

  • slavko Vreme: 26.07.2013 13:47h

    NAŽALOST MITROVIĆ JE U PRAVU.

  • Penzionerka Vreme: 26.07.2013 14:22h

    Nisam u toku o cemu se radi ali zar je ovom Mitrovicu, onaj otrov od prosle godine, toliko usao u glavu da svasta prica.Zar mu nije dovoljna opomena da se skloni i cuti, neka ne optuzuje nikoga a sebe ne vidi. Cula sam na radio Fokusu da je dobio 2,000.000 evra kredit iz fonda za razvoj da bi proizvodio CD!!!! i nije vratio a kako je Pink u dugovima nece biti ni vracen. Sta smo mi bogu zgresili da svakome poklanjamo milione?????

  • zoran m. Vreme: 26.07.2013 17:33h

    RRA je pod velikim uticajem Zeljka Mitrovica,a to dokazuju silne frenkvencije koje je doticni dobio za dalje zaglupljivanje Srbije.Blic je jedna od malobrojnih novina, koje ne trpe diktat mocnika.

  • DSV Vreme: 26.07.2013 17:34h

    Mitrovicu BLIC NIJE FARMA U TVOJOJ REZIJI . Blic je list koji pise ono sto se desava .Blic NE BLATI NIKOG .Blic NIJE "DOBIO" NACIONALNU FREKVENCIJU" i nebi morao da se uzdrzava od UVREDA a ti tuzi .TI SI DOBIO NACIONALNU a time i MOJU FREKVENCIJU i PAZI STA RADIS I PORICAS !I pocni ponovo da objavljujes"gledanost" !! NIJE NA VLASTI JUL ,istina jeste SNS kome dajes BESPLATNE TERMINE jer NACIONALNA TELEVIZIJA NECE ,mora da se plati sve posle obicnog intervjua od 5-6 min . E pokusavaju i da smenu direktora RTV republike Srbije ,ali TRC nemoze ,MNOGO ZNA i neda se uceniti ,a ti si LEGO NA RUDU !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP