Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAHATO!

Zemunac šeta zgradom s pištoljem u ruci! (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs | 23.12.2014 - 15:02:00h | Komentara: 3

Građanka Zemuna snimila komšiju za kog tvrdi da godinama malterira sve u zgradi u kojoj živi, a sad je počeo i da šeta sa pištoljem po zgradi. U MUP-u kažu da slučaj nije prijavljen.

Zemunac šeta zgradom s pištoljem u ruci | Foto: Printscreen Youtube

Zemunac šeta zgradom s pištoljem u ruci | Foto: Printscreen Youtube

- Prvi put sam imala problem s njim pre jedno deset godina na parkingu ispred zgrade. Tad sam bila s mužem, a naš komšija nas je napao jer sam se po njegovom mišljenju loše parkirala - kaže ona i dodaje:
- Problem s njim imaju svi u našoj stambenoj jedinici, ali ćute. Ja imam malu decu i ne mogu više da ćutim. Plašim se za našu bezbednost.
Prema njenim rečima, jednom prilikom je supruga bahatog komšije napala ženu na stepenicama jer je bila ubeđena da je ona zakočila lift, što inače nije uradila, pa je došlo do fizičkog sukoba između njih dve.
- Čitava situacija je kulminirala kad sam na snimku videla da on šeta s pištoljem po zgradi i izlazi napolje da se svađa s nekim! Ja sam zvala policiju, međutim, oni su mi rekli da mu ne mogu ništa i da ima dozvolu za nošenje pištolja i puške - kaže ona, pa nastavlja:
- Nakon izvesnog vremena, kad sam uspela da dođem do veze u Ministarstvu unutrašnjih poslova, na njihovu naredbu policija je došla, pretresla stan i oduzela mu oružje koje je imao. Ipak, prema pričama komšija, on radi u jednoj državnoj firmi i nalazi se na višoj poziciji, zbog čega se plašim da će povući svoje veze uz pomoć kojih će povratiti oružje.
Kako bi dobili drugu stranu priče, pozvali smo policijsku stanicu u Zemunu.
- Kad god dobijemo prijavu da je neko oružan, odmah izlazimo na teren. Međutim, ukoliko dođemo i lice zateknemo bez oružja, ne možemo da ga uhapsimo. Gospođa neka nas slobodno nazove na naš broj direktne službe 011/28 11 011 i videćemo šta možemo da učinimo dalje po tom pitanju - kažu u policiji.
Pogledajte video:

Poslednji komentari
  • Tina Vreme: 23.12.2014 16:30h

    Sta ta zena jos zna o svom komsiji posto vidimo da sve nebitne stvari zna. Da jer komsija policajac bilo bi u redu da nosi pistolj po zgradi. E pa i da je Zemun kao sto je bio pre 45 godina ne bi trebalo da se nosi pistolj.

  • juca Vreme: 23.12.2014 17:00h

    Sta je s vama? I da je policajac nema pravo da vitla pozgradi pistoljem...to je za ludnicu. AKo je policajac, treba mu za vrsenje sluzbe sto tesko da radi u penjoaru i sobnim papucama dok jurca po zgradi. Boze kakvih budala na sve strane...

  • sale Vreme: 23.12.2014 19:26h

    Bolestan čovek ,ima neki problem treba ga poslati na psihijatriju!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP