Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POKRADENA USRED BANKE

Žena krenula da pomogne Obrenovčanima, otvorila sef i umalo pala u nesvest

Autor: Kurir | 28.06.2014 - 08:50:00h | Komentara: 7

Beograđanka K. M. tvrdi da je ostala bez 55.000 evra, 2.000 američkih dolara i manje sume engleskih funti koje je čuvala ličnom sefu u filijali Vojvođanske banke u Beogradu! Ona je, kako kaže, novac čuvala u banci da ga neko ne bi ukrao, a na kraju joj se dogodilo ono čega se najviše plašila.

kofer pun para, evri, evro, novac,

Nestalo joj 55.000 evra | Foto: Shutterstock

Da su pare nestale shvatila je 19. maja, kad je otišla da podigne deo novca kako bi pomogla rođacima u poplavljenom Obrenovcu.
"Kad sam otključala sef, umalo nisam pala u nesvest! Kutija s novcem je bila potpuno prazna. U prvom trenutku sam pomislila da sam otključala pogrešan sef, ali sam brzo shvatila da je to ipak moj. U tom šoku sam vrisnula i rekla službeniku da u mom sefu nema ništa", priča K. M.
Radnik banke je rekao da će odmah zvati direktorku.
"Očekivala sam da pozove i policiju, ali je službenik rekao da procedura nalaže da se zove samo direktor. Stajala sam pored otvorenog sefa i insistirala da zovu policiju, što su u banci odbili. Nisu mi dozvolili ni da pozovem policiju s bilo kog telefona u banci, nego sam to uspela da uradim tek sa svog mobilnog", priča ona.
Beograđanka tvrdi i da službenici banke nisu obezbedili mesto krađe, nego su prostoriju ribale čistačice, a ulazili su i drugi klijenti!
"Pošto sam, izgleda, ja bila jedina osumnjičena, inspektor me je pitao da li bih išla na poligraf. Prihvatila sam i tražila da me testiraju što pre, a nakon testiranja se potvrdilo da govorim istinu", kaže K. M.
Policija je zatim uzela otiske s bravica sefa, a uzeti su i tragovi DNK, koji su na veštačenju. Pretpostavlja se da je neko obio bravice sefa i tako odneo novac.
"Mnogo više od pljačke vređa me neodgovoran odnos zaposlenih u banci i nepoštovanje koje su pokazali prema dugogodišnjem klijentu. Nameravam da podnesem tužbu protiv banke zbog neprofesionalnog i neodgovornog odnosa", kaže K. M.
Iz Vojvođanske banke je saopšteno da je bezbednost imovine klijenata prioritet i da se čini sve da klijenti uživaju najveću zaštitu i sigurnost.
"Ovaj slučaj je prijavljen policiji i uviđaj je odmah obavljen. Istraga je u toku i nismo u mogućnosti da iznosimo informacije o napretku procesa ili o bilo kakvim prikupljenim dokazima", piše u saopštenju Vojvođanske banke.
 
Poslednji komentari
  • desa Vreme: 28.06.2014 11:09h

    Gde je u Srbiji šta sigurno ma ništa, ništa sami lopovi do lopova .

  • Biljana Vreme: 28.06.2014 13:16h

    I ja sam pobegla iz vojvođanske banke zbog izuzetno drskog ponašanja službenika. Uvek sam se osećala kao neki krivac toliko su se ponašali sa visine. Vrhunac je bila direktorka banke koja je lično došla i napala me zašto zatvaram račun u njihovoj banci. Kad sam pokušala da joj kažem svoje razloge odgovorila mi je da to ništa nije tačno ( malte ne da izvodim ). Vojvođanska banka - NIKAD VIŠE!!!

  • olga Vreme: 28.06.2014 13:57h

    Novac je pokrala banka i tu nema dileme.Verujte institucijama Srbije i propašćete skroz.

  • Makijaveli Vreme: 28.06.2014 16:35h

    Vidi se profesionalizam banke, sturim saopstenjem u sustini su rekli da kod njih pare nestaju, i da su njihovi sefovi bezvredni.

  • Srecko Vreme: 28.06.2014 17:03h

    Momentalno sam danas zatvorio racun kod Vojvodjanske banke i sav svoj novac prebacio u drugu. Ne zasluzuju bolje, nego da ih svi jednostavno napustimo. Zato apelujem na sve ljude da surovo kaznjavamo ovakve stvari, cak i ako se ne desavaju nama, jer nikada ne znate kada ste vi na redu. Ovako cemo im uterati strah u kosti, pa ce morati da paze sta rade!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP