Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRAM IH BILO

Žena pobegla sa psihijatrije, pa gladna i žedna hodala 20 sati do kuće!

Autor: Kurir | 30.12.2013 - 12:04:00h | Komentara: 0

Moju majku Jadranku trebalo je da dovezu do kuće, ali je izašla pre dolaska lekara i, posle pređenih 40 kilometara, stigla kući izbezumljena, priča ćerka V. M.

Bolnica u Tiršovoj je prepuna dece

Ilustracija | Foto: Rajko Ristić

Jadranka R. (49) iz sela Njegoševo kod Subotice pobegla je u petak iz bolnice u Subotici sa odeljenja psihijatrije i do svog sela, udaljenog oko 40 kilometara, pešačila je čitavih 20 sati neprestano, bez hrane i vode! Njena ćerka V. M. kaže da je Jadranka došla kući izbezumljena, dehidrirana i izgrebana jer je tokom pešačenja više puta pala u jarak.

Nemar lekara

- Moja mama se lečila na psihijatriji i u petak je trebalo da bude otpuštena iz bolnice. Pošto niko nije mogao da ode kolima po nju, sa lekarima smo se dogovorili da je hitna pomoć doveze do kuće. Međutim, pre nego što su je lekari otpustili, ona se sama, bez ičijeg znanja, spakovala i pobegla iz bolnice, što lekari nikako nisu smeli da dozvole - priča Jadrankina zabrinuta ćerka V. M. i dodaje da je majka toliko loše da nije ni trebalo da je otpuste iz bolnice. Kada su ukućani primetili da Jadranke još nema, pozvali su bolnicu i shvatili da je pobegla.

Padala u jarak

- Prvo su nam lekari rekli da su je otpustili i da je sama otišla. Kada smo videli da ne dolazi kući, shvatili smo da je otišla iz bolnice i da niko ne zna gde je. Njen nestanak odmah smo prijavili policiji, ali oni ne reaguju dok ne prođe 24 sata od nečijeg nestanka. Tek sutra ujutro, majka se pojavila. Jedva je stajala na nogama. Bila je izgrebana i izbezumljena. Rekla je da je padala u jarak kada bi prošao kamion i da je pešačila 40 kilometara - priča V. M., podrhtavajući od pretrpljenog stresa.
U Opštoj bolnici Subotica juče niko nije želeo da razgovara na tu temu. Načelnica psihijatrije je preko lekara poručila da pozovemo u ponedeljak i da ranije ne može da nam da nikakve informacije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP