Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GOSPODE

Žena propala kroz rupu u trolejbusu!

Autor: Blic | 06.03.2015 - 11:25:00h | Komentara: 8

Oko sedam sati jutros na liniji trolejbusa 41 na stajalištu Miloša Pocerca u ulici Kneza Miloša žena je propala kroz rupu u vozilu kod zadnjih vrata trolejbusa.

Kontrola trola Jelena Ristić

Kontrola trola Jelena Ristić | Foto: tviter

Tek, nakon povika putnika vozilo je zaustavljeno desetak metara nakon stanice, kaže čitalac "Blica".
Troje sugrađana je izvuklo ženu iz rupe pre nego što je vozač došao da vidi o čemu se radi.
- Žena je prošla sa lakšim telesnim povredama u predelu nogu, nakon što je sela, vidno uzrujana i u šoku i bolovima, kratko je prokomentarisala da nije videla da je poklopac podignut i da svakako nije očekivala da u vozilu postoji rupa koju nije primetila jer je na stanici nekoliko putnika ušlo pre nje - kaže Ilija Petrović koji je bio u trolebusu.
Petrović kaže da nakon što su putnici upitali vozača kako vozi sa rupom u vozilu i da li je svestan da neko može da se povredi i nastrada, vozač je rekao: "Nisam video to, idem u garažu sad".
Vozilo je nastavilo vožnju sa putnicima do stanice Ortopedski zavod na početku Bulevara Kneza Aleksandra Karađorđevića kada je vozač na stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo.
- Ušao sam na stanici kod Glavne poste u Takovskoj ulici. Preskočio sam rupu i u neverici, seo i počeo da fotografišem. Vozilo je, siguran sam u takvom stanju i sa rupom krenulo sa početne stanice sa Studentskog trga.
Putnici koji su ulazili na dva naredna stajališta su preskakali rupu i izbegavali opasnost sve dok nesrećna gospođa nije propala kroz otvor u trenutku kad je vozilo kretalo sa stanice. Vikali smo vozaču da stane dok smo je izvlačili i stavljali da sedne na najbliže sedište - priča Ilija.
Vozač je na narednom stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo, verovatno tek pošto je primetio da putnici fotografišu vozilo i rupu u vozilu, navodi "Blic" koji je i objavio fotografije putnika koje možete pogledati  OVDE.

Oglasio se i GSP "Beograd"

JKP GSP "Beograd" izrazilo je žaljenje zbog toga što je došlo do povrede putnice. Kažu da će biti formirana komisija koja će još jednom proveriti sve detalje u vezi sa nezgodom i o tome obavestiti javnost.

U saopštenju navode da je nakon pregledane dokumentacije utvrđeno da je trolejbus u saobraćaj izašao potpuno ispravan nakon noćnog pregleda.

"Vozač trolejbusa je, u skladu sa svojom radnom obavezom, na okretnici izvršio vizuelni pregled vozila i nije uočio bilo kakvu nepravilnost", navodi se u saopštenju. Kažu da je do povrede putnice došlo zbog toga što je, iz nepoznatih razloga, na zadnjoj platformi trolejbusa bio pomeren poklopac koji je inače moguće pomeriti samo na silu.

GSP je pozavao putnicu da im se javi kako bi joj se izvinili i zahvalili na razumevanju.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • lilit Vreme: 06.03.2015 13:45h

    Sa Sinisom i Vesicem u SVETLIJU PROSLOST....

  • mentoli Vreme: 06.03.2015 13:49h

    baš europski!

  • ja Vreme: 06.03.2015 14:38h

    Bitno je da su juce u 29, troli, pisali kazne . Ma rupe, sta ima veze.

  • vojislav Vreme: 06.03.2015 15:31h

    Možda nije kucala kartu kad je ušla pa je automatski iskljucena iz saobraćaja!!! Naša realnost ne može biti svetlija od te iste rupe.Jadna žena.

  • gole Vreme: 06.03.2015 17:25h

    Šta bre izvinili i zahvalili,platite ženi za pretrpljen strah i povrede i drugi put stavite katance na poklopce jer verujem da su to pomerili huligani A možda je i dobra ideja,ko neplati kartu vozač stisne dugme i odeeee pod točkove OVO SE SAMO ŠALIM NEDAJ BOŽE NIKOME MOGLA JE ŽENA DA POGINE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP