Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INTERVJU NEDELJE PETAR PECA RADOJIČIĆ (31), MODNI FRIZER

Žene kod frizera pričaju
o Tadiću i švalerima!

Autor: Danica Ćuruvija | 10.02.2013 - 17:31:00h | Komentara: 3

“Neke mušterije mi poveravaju i svoje najintimnije tajne, pa i kojeg švalera imaju ili koji im se političar ili neko od javnih ličnosti sviđa. Mnogima od njih sam i psihijatar, a s nekima od njih postanem i dobar prijatelj. Žene koje sednu na stolicu u salonu odluče da podele deo svog života sa mnom, koji možda ne bi podelile sa svakim”, kaže u intervjuu za “Alo!” poznati beogradski modni frizer Petar Peca Radojičić, koji “o glavi radi” mnogim poznatim ličnostima, ali onima koji to nisu.

Petar Radojčić

Običan svet je zahtevniji jer želi da izgleda kao neke od zvezda: Petar Radojčić | Foto: Emil Čonkić

Mnogim mušterijama sam i psihijatar, a s nekima od njih postanem i dobar prijatelj, kaže Radojičić

Koje tajne najčešće dele sa vama?
Koliko god da je to malo težak i naporan posao, s druge strane je i privilegovan jer sa mušterijama koje dugi niz godina dolaze kod nas stvorimo prijateljske odnose. Ne samo da nam ukažu poverenje za frizuru već i za privatan život. Jer, poverenje se lako daje, a teško se gubi. Zato smatram da je to privilegija. Pričaju nam životne teme, o deci, njihovim ocenama, problemima, o startovanju frajera, te upoznale su ovog ili onog... S nekima postanem dobar prijatelj, pa sam tako sa jednom devojkom po klubovima jurio pevača Dženana Lončarevića, koji joj se mnogo sviđao. Šta je dalje bilo, neka ostane tajna (smeh).

Koje se to javne ličnosti koje se najviše sviđaju vašoj klijenteli?
- Od političara su to Boris Tadić i Dragan Šutanovac. Nekima najbolje izgledaju Zdravko Čolić, Vlado Georgiev, glumac Andrija Milošević, a mnogo vole i Sergeja Ćetkovića, za koga kažu da je pravi romantik. Neke od njih mi kažu da im je najlepši vaterpolista Nikola Rađen, suprug Ane Kokić, drugima je rukometaš Vlada Mandić, trećima košarkaš Saša Danilović... Ukusi su različiti.

Petar Radojčić

Radi o glavi mnogim poznatim ličnostima: Petar Radojčić | Foto: Emil Čonkić

Ko od političara ima dobru frizuru, a ko treba da promeni frizera?

Ana Kokić uvek priča viceve

Kakve su mušterije estradne ličnosti?
- Ne mogu da otkrivam sva imena, ali mogu da pomenem neke. Najčešće dolazi pevačica Tamara Filipović. Dolazila je i pevačica Olja Karleuša, koja je jako prijatna osoba. Naše mušterije su bile pevačice Danijela Vranić, Ana Kokić, Anabela Đogani, Vesna Đogani, Rada Manojlović, ranije Stoja, glumica Katarina Radivojević... Katarina je pristupačna i nije zahtevna. Rada Manojlović je fina osoba, a s Anom Kokić je bilo super raditi. Ona je uvek u ruci imala 101 vic, stalno se smejala. Sa Vesnom Đogani su mušterije isto bile oduševljene, jer je uvek prva ostvarivala kontakt. Niko do njih nije bio ekscentričan niti je ogovarao kolege. Ne treba im takva reklama, pričali smo o običnim stvarima.

- Tomislav Nikolić ima dobru frizuru kada je sa strane skrati. Ali, kada pusti da mu naraste kosa sa strane, da ga ne uvredim, liči na Broja Jedan, lika iz stripa o Alanu Fordu, na onog matorog, sedog sa bradom. Izluđuje me Predrag Marković, bivši ministar kulture, koji izgleda ne samo da zaobilazi frizerske salone već i češalj. Aleksandar Vučić ima dobru frizuru, na razdeljak, ali malo previše zalizanu. Dobro, političar je, pa sve mora da bude svedeno, a moj savet mu je da se malo više smeje.

Boris Tadić ima dobru frizuru, dok Ivici Dačiću druga frizura ne bi odgovarala jer je sam po sebi onako okrugao, bucmast, pa kada bi mu frizura bila duža onda to ne bi bilo dobro.

Pohvalio bih izgled guvernerke NBS-a Jorgovanke Tabaković, koja je pre sa onim punđicama i sarmicama od kose izgledala kao tetka iz Male Krsne. Ona sada izgleda kao jedna rafinirana dama. Što se mene tiče, čista petica. Velimir Ilić mi je smešan, pošto ima frizuru na kockice. Draganu Đilasu i ten ide uz kosu i tu ne bih ništa menjao. Čedomir Jovanović ima dobru frizuru. Nisam njegov pristalica niti sam politički opredeljen, ali on super izgleda, čak i kada pusti bradicu. I Nebojša Stefanović, predsednik Skupštine, ima lepu frizuru i sveden stajling.
  • Petar Radojčić / Foto: Emil Čonkić | Foto:
  • Petar Radojčić / Foto: Emil Čonkić | Foto:
  • Petar Radojčić / Foto: Emil Čonkić | Foto:
  • Petar Radojčić / Foto: Emil Čonkić | Foto:
  • Petar Radojčić / Foto: Emil Čonkić | Foto:
Ko je zahtevniji, poznate ličnosti ili običan svet?
- Nećete verovati, ali običan svet. Ima tu razmaženih devojaka kojima su roditelji pružili sve u životu, raznih ima. Međutim, imam jednu vernu mušteriju već 10 godina koja sve vreme kasni. I kada dođe na vreme, kaže da ne može da čeka. E onda sam joj rekao da ja nju čekam godinama i da promeni frizera. Ali, izmirili smo se jer se mnogo volimo i poštujemo. Njoj je tada bio potreban izduvni ventil, a dan smo završili izlaskom u njen omiljeni klub.

Traže Cecinu kosu i Anđine usne!
Kakve fizure ili trajnu šminku danas traže srpske devojke i žene i na koga najviše žele da liče?

Petar Radojčić

Petar Radojčić u elementu | Foto: Emil Čonkić

- Mi smo poznati po nadogradnji kose, pa često dolaze sa fotografijama poznatih ličnosti. Dešava se da donesu fotografiju frizure ili šminke koju žele, pa da izgledaju kao neka poznata ličnost. Obično traže da izgledaju kao pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ili glumica Anđelina Džoli. Traže da imaju boju kose i izgled kao Ceca, a obrve i usne kao Anđelina. Takođe traže da im se uradi egzotičan izgled očiju. U poslednje vreme žele da imaju kosu kao pevačica Ana Nikolić, Bijonse ili glumica Eva Longorija. Najtraženije je sada ravnjanje kose pomoću keratina i trajne obrve urađene japanskom metodom.
Poslednji komentari
  • vuk Vreme: 10.02.2013 20:03h

    "Traže da imaju boju kose i izgled kao Ceca, a obrve i usne kao Anđelina.." kakve veze imaju usne sa frizerom? Da uoblici brkove?

  • KIKI Vreme: 11.02.2013 22:40h

    da li neko zna gde je ovaj salon?

  • Ceki Vreme: 12.02.2013 20:28h

    Znam ja,idem tamo.To ti je salon Beauty Boom u Cvijicevoj 41.Idem godinama tamo,ceo salon je super,veliki je,imaju gomilu stvari u ponudi i ekipa koja radi je odlicna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP