Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

“BERETKE” I “ZEMUNCI” BEZ SEKSA U ZATVORU!

Žene mafijaša gade se na ljubavne sobe!

Autor: D. Ćuruvija- I. Milićević | 03.01.2015 - 18:00:00h | Komentara: 4

Većina najpoznatijih robijaša apstinira više od deset godina, a razlog tome je što njihove partnerke ne žele da upražnjavaju seks u zatvorskoj ljubavnoj sobi. Kako „Alo!“ saznaje, žene robijaša odustale su od seksa, čim su ugledale uslove koji su im na raspolaganju u ljubavnoj sobi. U sobi se nalazi jedan omanji krevet, dve stolice, sto i natkasna, a parovi se u njoj zadržavaju do tri sata, i to jednom u tri meseca.

Najpoznatiji srpski robijaši ne  koriste ljubavne sobe u Zabeli,  jer su njihove lepše polovine  gadljive na ambijent i uslove k

Najpoznatiji srpski robijaši ne koriste ljubavne sobe u Zabeli, jer su njihove lepše polovine gadljive na ambijent i uslove koji su im na raspolaganju

- Ne pada mi na pamet da se skinem, a kamoli da vodim ljubav sa mužem u krevetu u kojem je 15 minuta pre mene neko drugi imao seks. Ako izuzmemo činjenicu da je u pitanju zatvor, dodatnu muku i neprijatnost stvara procedura, po kojoj nas desetak dovode čoporativno do tih sobica, gde nas pretresaju do gole kože. Da ne govorim o čuvarima koji dežuraju sve vreme ispred vrata, kao i zvukovima koji dopiru iz susednih soba. Dogovorila sam se sa suprugom da ne upražnjavamo seks, već vreme predviđeno za to provodimo u razgovoru - rekla je za “Alo!” supruga jednog poznatog srpskog robijaša.

Soba za posete  u Zabeli

Soba za posete u Zabeli | Foto: Emil Čonkić


I dok Milorad Ulemek Legija (46), osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, nije imao seks punih deset godina, jer mu to zakonski propisi u dobro čuvanom “Alkatrazu” ne dozvoljavaju, njegov kum Nenad Bujošević Rambo (45) u dogovoru sa suprugom apstinira punih 14 godina!

Legijin kum Nenad Bujošević i njegova supruga Sanja

Legijin kum Nenad Bujošević i njegova supruga Sanja


- Iako ga supruga redovno posećuje, Rambo i ona su se dogovorili da neupražnjavaju seks. Posete provode u razgovorima, jer se oboma gade te sobe. Inače, on je imao pravo da bude prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, ali je odbio jer se navikao na Zabelu - rekao je naš dobro obavešten izvor.

Ni Zvezdan Jovanović (49) nije bio intiman 11 godina sa svojom suprugom Oliverom Jovanović (47) jer u “Alkatrazu” nema na to pravo, kao ni “zemunac” Nikola Bajić, koji apstinira više od 10 godina. Ljubavni sobičak ne koriste ni Željko Tojaga zvani Žmigi (44), optužen da je zoljom hteo da ubije Đinđića, kao ni Branko Berček (40), koji je osuđen zbog ubistva Ivana Stambolića.

Razvod preko žice

Neki poznati robijaši u međuvremenu su se i razvodili, kao Dušan Maričić Gumar (44), bivši zamenik komandanta JSO, i Nenad Ilić zvani Glavonja (40), osuđen za zločin na Ibarskoj magistrali.
- Gumar i Glavonja takođe ne koriste sobe, iako su posle razvoda mogli da prijave posete i svojih sadašnjih devojaka ili nevenčanih supruga, ukoliko ih imaju - kaže naš izvor.

Aleksandra Ivanović

Aleksandra Ivanović | Foto: facebook

Neka čeka Aleksandra

Milorad Ulemek još najmanje dve godine neće biti u kontaktu sa suprugom Aleksandrom Ivanović (40), nakon što je sud u junu prošle godine odlučio da ostane u strogoj izolaciji, u kojoj je od hapšenja u maju 2004. Naredna revizija njegovog statusa biće u julu 2016. godine, a u strogoj izolaciji mogao bi da provede i svih 40 godina robije ako sud tako odluči. Iz zatvora bi trebalo da izađe 2044. godine.

Poslednji komentari
  • Mile Vreme: 03.01.2015 20:18h

    Bolje da im date malo !

  • Mrmot Vreme: 03.01.2015 22:01h

    Tolko o tome kako te žene vole svoje muževe. Čuj molim te "dogovorili se"...

  • Изногуд Vreme: 03.01.2015 23:18h

    Дајте мело тим мученицима и не глумите невинашца .Убеђен сам да се кући разбијате од ..... , а тамо глумите неку финоћу и тобоже апстинирате.

  • nedjo Vreme: 04.01.2015 20:17h

    da ne bi u hayat?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP