Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVADBA, SVADBA

Ženidba na dočeku Nove

Autor: Ekipa Alo! | 03.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

I dok je većina nas staru godinu ispratila u krugu porodice ili sa prijateljima, direktor Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja “Resavica” Vladan Milošević ulazak u 2015. godinu sigurno će dugo pamtiti. Ovaj naprednjak je u Novu godinu ušao kao oženjen čovek, a u bračne vode je 31. decembra uplovio sa voditeljkom „Žikine šarenice“ Marijanom Radojević.

Veseli mladenci: Vladan i Marijana

Veseli mladenci: Vladan i Marijana

Veselje sa oko 200 gostiju trajalo je do ranih jutarnjih sati u poznatom beogradskom restoranu, ali se na svadbi, iako je bio pozvan, nije pojavio Aleksandar Vučić, premijer Srbije i mladoženjin stranački šef. Iako na veselju nije bio niko od viđenijih naprednjaka, to nije smetalo njihovim koalicinim partnerima, socijalistima da dođu na veselje. Svadbeno slavlje je uveličao Miloševićev resorni ministar Aleksandar Antić, ali i još jedan socijalista Dejan Nenadović, predsednik opštine Despotovac, odakle je mladoženja.


- Novu godinu dočekao sam sa svojim najbližima, majkom, sestrom i sestrićem, dok je sin bio sa svojim društvom... A onda sam oko jedan posle ponoći otišao na svadbu da čestitam mladencima venčanje. Pošto sam bio vrlo umoran, nisam se dugo zadržao, ali je atmosfera bila prava svadbarska - kaže ministar Antić za “Alo!”.

Na svadbenom veselju bili su još glumci Tihomir Arsić i Bule Goncić, koji je takođe iz Despotovca.
Najopušteniju Novu godinu očigledno je imao prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije, koji je najluđu noć proveo kod kuće sa porodicom.
- Retko sam kod kuće. Mnogo radim, a često i spavam na klinici. Bilo nam je lepo. U ponoć sam poželeo dobro zdravlje svima, ali i prijatelje. Kad je čovek zdrav i ima dobre prijatelje oko sebe može sve, čak i da se odbrani od neprijatelja - kaže za “Alo!” dr Ristić.

Čeda učio decu da skijaju

A lider LDP-a Čedomir Jovanović novogodišnje praznike provodi sa porodicom na Kopaoniku, gde, uprkos nedavnim operacijama na kolenu, uživa u skijanju. Čeda je na Fejsbuku otkrio da skija pomoću specijalnih pomagala. “Nova godina, nove proteze”, komentarisao je uz fotografiju na kojoj se vide posebna ojačanja za kolena. Sudeći prema slikama, svih četvoro njegovih malih naslednika gaje očevu strast prema snegu, a najmlađa Anđelija Fej izgleda najviše voli da “leti” na roditeljskim rukama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP