Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAMO BAHATO

Žive kao šeici o našem trošku

Autor: Blic | 26.07.2014 - 21:35:00h | Komentara: 0

Izvršni odbor “Dunav osiguranja” samo u prvih šest meseci 2014. koštao je ovu državnu firmu neverovatnih 120 miliona dinara, saznaje “Blic”.

Dunav osiguranje

U ovom bordu direktora pritom sedi samo petoro ljudi. Tu su generalni direktor Marko Ćulibrk i članovi odbora Vladimir Škrbić, Dejan Drljača, Toma Bušetić i Dragoslav Rančić. Svi su članovi SPS-a.

Da bi ovaj izvršni odbor funkcionisao, prema izveštaju stručne službe “Dunav osiguranja”, mesečno je potrebno 20 miliona dinara. Tu su plate direktora, koje se kreću od 500.000 do 670.000 dinara, zatim dodaci na članstvo u Izvršnom odboru, plate vozača bez kojih direktori nigde ne idu, gorivo, dnevnice za putovanja i plate njihovih sekretarica.


Pri svemu tome, “Dunav osiguranje” toliko loše posluje da je samo u prvih šest meseci ove godine zabeležio gubitak od četiri milijardi dinara, u šta spada 2.723.914 dinara već zabeleženog minusa i još nešto više od dve milijarde, koliko će kompanija izgubiti zbog neostvarenih planova.

Zbog toga je juče u “Dunavu” trebalo da zaseda Nadzorni odbor, ali je sednica odložena za ponedeljak. Direktora Ćulibrka i nadležne za odnose sa javnošću nismo uspeli da dobijemo do zaključenja broja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP