Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRODUKCIJA IZNENADILA TAKMIČARA IZ INĐIJE

Zoran video majku
posle devet meseci!

Autor: A.R. | 09.12.2012 - 00:24:00h | Komentara: 1

Emocije, suze i ljubav obeležile su sinoćnu emisiju muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, a trenutak koji je retko koga ostavio ravnodušnim jeste onaj kada je Zoran Stanić video majku posle devet meseci.

Zoran Stanić

Zoran Stanić posle devet mesecui video majku | Foto: TV Prva

Međutim, iako je njegov susret sa majkom obeležio emisiju publika ga je dovela do duela sa Nikolom Plankom. Teškom odlukom žirija takmičar koji je ove subote napustio „Prvi glas Srbije“ jeste Planka, koji je postao poznat svojim bitboksom.


Takmičari su ove nedelje imali zadatak da interpretiraju pesmu posvećenu dragim osobama, a Zoran je odlučio da numeru Josipe Lisac „Gdje Dunav ljubi nebo“ otpeva svojoj mami koju, kako je sam u predstavljanju rekao, nije video od marta meseca.
Produkcija je odlučila da mu ispuni želju da nakon nastupa zagrli osobu koju voli, te su mu doveli majku u studio, a Adrija Milošević ju je uveo u trenutku kada je Zoran pevao poslednje stihove. Iako iznenađen situacijom Stanić je prišao svojoj majci i u njenom zagrljaju završio svoju interpretaciju, što nikoga u studiju nije ostavilo ravnodušnim, a Aleksandra Radović je zaplakala.

Nikola Planka

Napustio takmičenje: Nikola Planka | Foto: Prva TV

Dok su i Aleksandra i Saša Milošević Mare bili iznenađeni izborom pesme, koju je, kako su rekli, takmičar odlično otpevao, Vlado Georgiev je imao da iznese jednu tamnu i jednu svetlu stranu.

Prvi glas Srbije

Prvi glas Srbije | Foto: Prva TV

- Tamna strana je upućena produkciji, ovo se ne radi u ovoj emisiji, omašili su emisiju i zbog toga imaš troduple pohvale od mene. Ima jedna tužno patetična emisija u kojoj ljudi ne pevaju već se sreću i to je tamo trebalo da se odradi. A svetla strana je da si ti ovo odlično otpevao - rekao je Georgiev, a njegovo mišljenje su podelili i mnogi poznati „tviteraši“, te se sinoć na ovoj društvenoj mreži pisalo kako se „Prvi glas Srbije“ pretvorio u emisiju „Sve za ljubav“.
Poslednji komentari
  • rikica Vreme: 09.12.2012 12:35h

    Vlada je potpuno u pravu.Nije bilo primereno trenutku.Gest je lep ali nije trebalo na takav nacin da se izvede.Mogao da se organizuje susret pre ili posle nastupa,nikako za vreme.Delovalo je srceparajuce,a za to postoje druge emisije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP