Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAKOPANA RATNA SEKIRA

Zorana i Radomir u ljubavi!

Autor: P. V. | 05.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović sastala se juče sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem, a uz dogovore o projektima, njih dvoje su razmenili i široke osmehe. Na taj način su pokazali da zajedno odlično funkcionišu, pod uslovom da u blizini nema Stanislave Pak, savetnice za medije predsednika Republike i Radomirovog oca Tomislava Nikolića.

Ministarka obećala  Nikoliću  podršku i  pomoć

Ministarka obećala Nikoliću podršku i pomoć

- Zaista smo imali dobar sastanak. Radomir je kao novi gradonačelnik Kragujevca nasledio neverovatne obaveze od svog prethodnika Veroljuba Stevanovića. Da napomenem da se u tom gradu trenutno ne realizuje nijedan kapitalni projekat. Samo zajedno možemo da pokrenemo grad - izjavila je Mihajlovićeva za „Alo!“ nakon sastanka. Ona je napomenula sa svojim timom svakog četvrtka organizuje sastanke sa rukovodstvima gradova i opština i da je Kragujevac jedan od gradova koji je nasledio najveće probleme.


Mihajlovićeva i Nikolić su razgovarali o velikim dugovanjima grada, ali i o novim projektima kao što su brza saobraćajnica Kragujevac-Kraljevo, obnova pruge Lapovo-Kraljevo, kao i izgradnja saobraćajnice oko Kragujevca.
Osim na rad predsednika Nikolića, potpredsednica Vlade je nedavno imala primedbe i u vezi sa Radomirovom namerom da zajedno sa gradonačelničkom sačuva i funkciju predsednika Izvršnog odbora SNS-a. Ova partijska funkcija bitna je zbog uticaja u stranci, a od mnogih funkcionera stranke može se nezvanično čuti da je Nikolić zahvaljujući tome obezbedio značajnu podršku za sebe, naročito u Šumadiji.

Sukobi Mihajlovićeve sa porodicom Nikolić započeti su zbog energetskog sporazuma sa Rusijom, da bi eskalirali u januaru ove godine, kada je Mihajlovićeva zamerila predsedniku da nije dovoljno energičan u obavljanju svog posla. Poslednji incident izbio je posle neuspešnog pokušaja predsednika da poseti Vatikan, kada se pokvario njegov „falkon“. Uzroci kvara ni do danas nisu do kraja rasvetljeni, pošto predsednikov kabinet nije prihvatio izveštaj Direktorata civilnog vazduhoplovstva.
Poslednji komentari
  • Šumadinka Vreme: 05.06.2015 10:46h

    Mučenik, meni ga prosto na momente žao! Iskoristio čovek tatinu poziciju, rešio da se igra gradonačelnika, upropasti sve! Ne vredi ni ambicija, ni položaj, kad nisi dorastao ulozi gradonačelnika, al princ je princ, a vi kragujevčani izdržite!!! Ne ume ni da pročita ono što mu drugi napišu,a kamoli nešto pametno iz glave da sroči! E, takav nam vodi državu, takav je i gradonačelnik, a sve to ima samo u Srbiji!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP