Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTRI LISTOM PRIHVATILI PREMIJEROV PREDLOG, JEDINO MIHAJLOVIĆEVA NEPOSLUŠNA

Zorana kontrira Vučiću i za letovanje!

Autor: Damira Ramadani | 09.06.2015 - 21:30:00h | Komentara: 8

Ministri u Vladi skoro jednoglasno su poslušali preporuke premijera Vučića da letuju u granicama naše zemlje. Ipak, jedina „neposlušna“ je i ovog puta bila ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Lupila kontru premijeru: Zorana Mihajlović sa sinom ide na more

Lupila kontru premijeru: Zorana Mihajlović sa sinom ide na more

Kako kaže, još ne zna da li će imati vremena za odmor, a ako ga bude imala, provešće ga van zemlje. Razlog je veoma jednostavan: „Srbija nema more“.
- Ako budem u Srbiji, onda ću biti kod kuće. Ako budem imala vremena za odmor, biće van Srbije. Srbija nema more, a moje dete i ja volimo more - kaže za „Alo!“ Mihajlovićeva i dodaje da bi svakom ko letuje u Srbiji preporučila da poseti manastire, planine, Borsko jezero i Palić.

Zadao težak zadatak  ministrima: Borsko  jezero čeka premijera

Zadao težak zadatak ministrima: Borsko jezero čeka premijera


Kako stvari stoje, Vučić i Mihajlovićeva neće se sresti na odmoru.
Kako saznajemo u kabinetu premijera, on verovatno neće ići na odmor, a ako bude išao, idealno bi bilo da to bude Tara ili Borsko jezero.

Ipak, gotovo svi ministri s kojima smo razgovarali kažu da ove godine najverovatnije neće imati vremena za odmor, te da će i letnje mesece provesti radno.

Bratislav Gašić

Bratislav Gašić

Jastrebac ga zove

- Jastrebac je predivna kruševačka planina, na kojoj uz pomoć „Srbijavoda“ upravo gradimo jezero radi popularizacije domaćeg turizma. Ukoliko mi obaveze dozvole, provešću sedam dana odmora na Jastrepcu u jednoj od dve vile - „Trajalovoj“ ili „Meriminoj“. Obe vile su idealne za odmor na toj srpskoj planini - kaže Gašić.

Nikola Selaković

Nikola Selaković

Užičanin na Zlatibor

- Ukoliko budem bio u prilici da nekuda odem, svakako će to biti Zlatibor ili Zlatar. Srbija je prepuna prelepih mesta na koja se može otići na dva-tri dana na odmor, od Fruške gore i zamka u Čortanovcima, preko vojvođanskih salaša, Borskog jezera, Tare, Podrinja, Oplenca i Topole, kanjona Uvca, do manastira Gračanice, Dečana i Svetog Prohora Pčinjskog - kaže Selaković.

Željko Sertić

Željko Sertić

Sertić na kampovanje

- Ranije sam najčešće išao na kampovanje na Borsko jezero, kamp prikolica i šator. Sada nisam siguran da li ću uopšte imati vremena za bilo kakav odmor zbog trenutne situacije sa privatizacijom - požalio se Sertić.

Jadranka  Joksimović

Jadranka Joksimović

Odmor na Jadovniku

- Najradije idem u kraj odakle je moja porodica poreklom, na predivnu planinu Jadovnik, kod Prijepolja. Tamo imamo staru porodičnu kuću, koja nam je najdraže mesto okupljanja - kaže za „Alo!“ Joksimovićeva.

Nebojša  Stefanović

Nebojša Stefanović

Vrnjačka Banja ga čeka

- Ne znam da li ću ići na odmor, ali mi je Vrnjačka Banja izuzetno lepa i uvek je rado preporučujem - kaže Stefanović.

Kori  Udovički

Kori Udovički

Kori na 1.500 metara

- Vreme najviše volim da provodim u prirodi. Posebno volim da planinarim. Moj izbor je sve iznad 1.500 metara nadmorske visine - tvrdi Kori Udovički.

Rasim Ljajić

Rasim Ljajić

Neće van Srbije

- Kao ministar turizma, ne mogu da predlažem destinacije, da ih ne bi favorizovao. Očekujemo veliki broj turista, i domaćih i stranih - kaže za „Alo“ Ljajić. Ministar je svojim kolegama i ostalim građanima predložio turističke potencijale Srbije, banje, planine, seoski turizam...

Poslednji komentari
  • Zocka Vreme: 09.06.2015 22:29h

    Svi u Vrnjackoj Banji znaju da Stefanovic ima apartman, pa je i logicno sto voli tamo da ide.

  • sonja Vreme: 10.06.2015 06:41h

    Imam ja vremena,za razliku od njih,koji tako vredno rade da meni bude bolje,mada ja od kada oni tako rade,za razliku od pre,sada sam bez prebijenog dinara,Najzahvalniji bi im bio kada bi prestali da rade za moje bolje sutra i poceli da rade i brinu,malo i o sebi.

  • Smo vas gledam Vreme: 10.06.2015 06:42h

    Najbolje, plavojko, otidi ti u tvoju rodnu Tulu -i tamo ostani! Usrećila bi Srbijance, bar ne bi morali da svakodnevno na TV slušju tvoja lupetanja ili da ih čitaju u novinama! Ajd´ zbogom!

  • Ilija Vreme: 10.06.2015 07:11h

    Nama je sve jedno koliko i gde naši ministri idu na osmor. Oni i onako ništa ne rade u našu korist tako da što dalje to bolje...

  • mima Vreme: 10.06.2015 07:18h

    Gosp. Ljajicu, ministre turizma, znate li Vi da je Srbija, u okruzenju najskuplja zemlja u svemu a tek kada je sezona godisnjih odmora, ne pitaj. U Srbiji ne postoji doba godine koji se zove pred sezona i posle sezone... Sve je jednako PRESKUPO! SRAMOTA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP