Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAJEDNIČKA AKCIJA

Zorana Mihajlović i "Blic" za decu iz Prihvatilišta

Autor: E. A. | 18.03.2015 - 21:24:00h | Komentara: 1

Zajedničkom akcijom "Blica" i potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović prikupljena su sredstva i kupljena je roba neophodna za brigu o deci koja su svoje utočište pronašla u Prihvatilištu.

Novac prikupljen od  prodaje „Blica“, čiju je  naslovnicu krasila ministarka

Novac prikupljen od prodaje „Blica“, čiju je naslovnicu krasila ministarka | Foto: Vesna Lalić

 Dogovor sa ministarkom Mihajlović o ovoj akciji napravljen je nakon što je u novogodišnjem izdanju „Blica“ izašao intervju koji su pratile nesvakidašnje fotografije ministarke. Tada je ugovoreno da deo novca od prodaje tog izdanja ide u dobrotvorne svrhe. Ministarka je odlučila da pomogne Prihvatilištu za decu u kojem boravi 26 dece koja dele 16 kreveta i nemaju osnovnih sredstava za život. Potpredsednica Vlade zahvalila se „Blicu“ i čitaocima što su kupili novogodišnji broj i na taj način pomogli deci.

- Dirnuta sam otkada prvi put došla u Prihvatilište. Nadam se da će odluka grada biti brzo realizovana i da će se iz ovog prostora koji je mali i nedovoljan, što pre preći u prostor Osnovne škole „Ćirilo i Metodije“. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture će zajedno sa mnogim kompanijama, pomoći u tome - rekla je Mihajlovićeva. Direktorka prihvatilišta za decu Danijela Stajković, zahvalila se ministarki i kompaniji „Ringier Aksel Špringer“ na uručenoj donaciji, dok su izdavači „Blica“ poručili da se njihova pomoć neće zaustaviti samo na ovome.
- Kao medijska kuća svesni smo moći koju imamo, ali i odgovornosti koja to nosi. Zato smo i u dogovoru sa Prihvatilištem našu donaciju realizovali kroz robu neophodnu za pružanje pomoći i brigu o deci koja su svoje utočište ovde pronašla - kaže Nada Stamatović, menadžer za korporativne komunikacije u kompaniji „Ringier Aksel Špringer“.
Poslednji komentari
  • Дане С. Vreme: 18.03.2015 21:57h

    ЗОРАНИ НЕШТО ФАЛИ, на седницу владе о трагедији и одлучивању када је дан жалости, долази у ЦРВЕНОЈ хаљини, а код деце у ЦРНОМ, а требало је обрнуто.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP