Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

I MINISTRI UMEJU DA VOLE

Zorana Mihajlović: Obnovili smo ljubav iz školske klupe! (FOTO)

Autor: Jelena Jokanović | 08.04.2015 - 21:00:00h | Komentara: 13

Prva ljubav zaborava nema! Da čuvena stara izreka definitivno pije vodu, najbolje potvrđuje slučaj Zorane Mihajlović, ministarke građevinarstva, koja je posle više od 20 godina obnovila vezu sa svojom srednjoškolskom ljubavi Vladimirom Atanackovićem.

Prva ljubav zaborava nema: Zorana i Vladimir

Prva ljubav zaborava nema: Zorana i Vladimir

Ministarka Mihajlović, koja je u poslednje vreme često u žiži javnosti, otvorila je dušu za „Alo!“ i prvi put govorila o detaljima njihove veze i tome kako su se upoznali na stanici, čekajući prevoz do Prve ekonomske škole, koju su oboje pohađali. Međutim, kako kaže, prvih godinu dana su bili samo prijatelji, da bi se tek kasnije rodila ljubav.


Ogrlica za dobro jutro


Ministarka je sredinom februara doživela oštre kritike jer se na prijemu povodom Dana državnosti pojavila sa „Šanelovom“ torbom čija cena iznosi 13 srpskih plata. Međutim, kako je kasnije otkrila, skupocena torba je upravo poklon od Vladimira.
- Nije bilo povoda, ali Vlada je takav. Baš jutros me je kad sam se probudila na stolu dočekala divna ogrlica sa srcem za dobro jutro. Znam da je ta tašna digla mnogo prašine, ali Vladimir je uspešan čovek koji poseduje mnoge nekretnine u Italiji i iako nismo venčani, uredno sam Agenciji za borbu protiv korupcije prijavila i njegovu imovinu - navodi Zorana.

- Oboje smo živeli u Bloku 28 u Novom Beogradu, a upoznali smo se na putu do škole koju smo oboje pohađali. Nismo se odmah zavoleli. Bili smo veoma dobri prijatelji, a ljubav se rodila tek u trećem srednje. Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali ozbiljni, veza je potrajala čitavih sedam godina - kaže ministarka Mihajlović.
Nakon toga, Atanacković je otišao u inostranstvo na usavršavanje i tamo je i ostao. Ipak, i pored velike udaljenosti su ostali u kontaktu, da bi pre tri godine obnovili vezu.
- Kada bi Vlada dolazio u Beograd, uvek bi se javio, našli bismo se na kafi, ručku. Vremenom su viđanja postala sve češća, da bismo konačno, za jednu Novu godinu, seli i sebi priznali da smo zapravo u vezi - iskreno će Zorana.
Ministarka Mihajlović nije poput većine žena jer joj je posao takav da često previše odsustvuje iz kuće. Ni njihova veza nije obična, jer dok većina muškaraca ne bi tolerisala toliko odsustvovanje, njen izabranik ne samo da joj pruža podršku i ima razumevanja, već je spreman čak i da je odmeni u kućnim poslovima.

- Bavim se takvim poslom da nijedan dan ne mogu da planiram i nemam mnogo slobodnog vremena, ali nikada nisam doživela prekor sa njegove strane, već samo podršku. Dugo se poznajemo, svašta smo u životu prošli i oboje znamo šta želimo. Mi smo prijatelji i partneri. Zato tako lepo funkcionišemo. Recimo, za posao ustajem mnogo pre njega, pa ipak, nikada se nije desilo da me nije ispratio, ali i dočekao s posla. Postavi sto i učini sve da mi olakša. On nije čovek za kuhinju, tako da ne kuva, ali je čovek koji nam sve obezbeđuje - otkriva nam Zorana. A veče je, kako kaže, rezervisano samo za njih dvoje.

- Tada jedino imamo vremena samo za nas. Obično biramo pozorište, izlazak na večeru ili, ako stignem, ja nešto skuvam, iako je to veoma retko. Život čine male stvari i nije bitno da li imate ceo dan ili nekolikko minuta - završava ministarka za naš list.

Moj sin Gaga Vladu zove „tata“


Zorana nam je otkrila i jedan zanimljiv detalj, a to je da Gaga, njen sin iz prvog braka, Vladimira oslovljava sa „tata“.
- Oni imaju divan odnos. Sin ga doživljava kao drugog oca i često ga, naročito kada mu nešto treba, oslovi sa „tata“ i drago mi je zbog toga. Naša veza jedino tako i može da funkcioniše, jer sin je ipak najbitniji - uz smeh dodaje ministarka. Na pitanje da li će njihovu trogodišnju vezu krunisati brakom, odgovara:
- Ne bih imala ništa protiv, mada mi papir ipak ništa ne znači. Ipak, nismo razgovarali o tome - zaključuje ona.

Poslednji komentari
  • misho Vreme: 08.04.2015 21:40h

    sretno buduća premijerko

  • ana Vreme: 08.04.2015 21:58h

    kome drugom sme da veruje?

  • Sandra Vreme: 08.04.2015 22:18h

    E ovo se zove THE Story ! Ja bukvalno placem,nevidjeno se palim na ovakve zivotne price i obrte. Uvek ima nade za stare(nikad prezaljene) ljubavi !!!

  • Драгомир Vreme: 08.04.2015 22:48h

    Моју прву љубав је од мене одвојио њен отац!Од мене није било бољег момка у крају да поштено кажем.Касније ми је било жао што се лоше удала а ја сам се оженио са изванредном девојком.После неколико година возио сам свој аутомобил и према Београду су ме стопирала два моја мештанина.Један од тих је био отац моје ,као,прве љубави.Похвалио је мој скупи ауто и како је уредан и јасно ми је рекао да је страховито погрешио на оно ... знаш оно што сам бранио ћерки да се забавља са тобом.Мислио сам ... али сада је то касно!МИСЛИТИ И ЦВЕЋЕ БРАТИ!

  • cuburka Vreme: 08.04.2015 23:59h

    i ona je bice od krvi i mesa,blago njoj sto je naisla tj sto je nastavila tamo gde su stali pre mnogo godina-sa srecom!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP