Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RAT MINISTARKE I SAVETNICE PREDSEDNIKA

Zorana Mihajlović: Pakova je ispod mene, ne želim da se svađam!

Autor: Alo.rs | 28.04.2015 - 23:00:00h | Komentara: 1

Potpredsenica SNS i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović zapušila je usta savetnici predsednika Srbije Stanislavi Pak - poručila joj da nije njen nivo da bi polemisale!

Nemoralno je lažno  se predstavljati:  Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Oliver Bunić 

 Pakova je, naime, nedavno ustvrdila da Mihajlovićeva pokušava da diskredituje predsednika Nikolića i incident u avionu zbog kog je Nikolić prinudno prekinuo putovanje ka Vatikanu. Potpredsednik SNS Igor Mirović je ove ozbiljne optužbe okarakterisao kao "loš dan Pakove, koji se neće ponoviti". Međutim, Pakova je danas ponovila da "stoji iza svake svoje reči koju je izgovorila".

- Slažem se sa izjavom potpredsednika SNS da je u pitanju loš dan. Mi smo odavno doneli odluku da se u javnosti ne napadamo. Ja ćutim sve vreme i poštujem tu odluku, jer sam kao potpredsednica stranke jedan od njenih inicijatora i neću odgovarati na napade članice GO na potpredsednicu stranke. Glavni odbor je mesto za rasprave - kaže ona za Kurir. 

Stanislava Pak tvrdi  da torbe Dragice Nikolić koštaju tričavih 25 dolara

Stanislava Pak | Foto: Promo

 Podsetimo, Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković optužila je ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović za medijske napade na predsednika države Tomislava Nikolića, te da ona "to radi" bez znanja premijera Aleksandra Vučića, "jer je njen cilj pozicija premijera ili predsednika države".

- Kako je moguće da se informacija o prolivanju kafe pojavi u javnosti kad piloti ne smeju da je iznose 72 sata. Ali, to je brzo izašlo u javnost. Kome je u interesu i ko je to plasirao? Ako je informacija procurela iz Direktorata, gde je direktor kojeg je postavila ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović... Građanima je jasno ko stoji iza napada na predsednika Republike sa ciljem da Vlada i predsednik padnu, kazala je Nikolićeva savetnica.
Ona je ocenila da je cilj te informacije bio da se minimizira incident sa avionom i da se diskredituje predsednik. Pak Stanković demantovala je informacije da je "falkon" kojim se prevozio predsednik ispravan, navodeći da je taj avion trenutno na remontu u Briselu, "jer se na probnom letu ispostavilo da je u pitanju ozbiljan kvar".
- Gospođa Mihajlović se bavi svim i svačim u ovoj zemlji. Ona preispituje i odluku predsednika o učešću na paradi u Rusiji. Da li jedan ministar to treba da preispituje?, upitala je tada ona.
Poslednji komentari
  • mika Vreme: 29.04.2015 00:57h

    Lepe su obe i bolje bi prolazile kao starlete, a svadje bi im vise prilicile/

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP