Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVE JE POD KONTROLOM

Zorana Mihajlović: Putari rade, spremni su za ledene dane!

Autor: Tanjug | 28.12.2014 - 09:35:00h | Komentara: 1

Putari su angažovani na čišćenju putne mreže u Srbiji i spremni su za predstojeće ledene dane, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Aleksandar Levajković

"Juče smo na sednici vlade razgovarali o tome, svi su pripravni i u stanju u kom treba da budu, kao i MUP", kazala je Mihajlović.


Ona je za TV Pink rekla da, kada je reč o nadležnosti Ministarstva saobraćaja, ima dovoljno soli, rizle, radnika, kamiona i mašina u putnim bazama.

"Noćas se čistio sneg i čistiće se i dalje. Ako bude kritično neki putevi će morati da budu zatvoreni, a sve kako bi se sačuvali ljudski životi", istakla je Mihajlović.

Ona je apelovala na sve vozače u Srbiji da tokom novogodišnjih praznizka vode računa i ne voze u alkoholisanom stanju "da se slavlje ne bi pretvorilo u tugu".
Poslednji komentari
  • komi Vreme: 28.12.2014 14:32h

    naravno da su spremni gde da im prodje i jedan jedini dan da ne ukradu nesto. ti zenska glavo ne znas sta se radi na tim putevima ili znate ali se svi pravite blesavi. prvo sto vlasti po tim opstinama uzimaju novac od firmi za radnike a radnicicma daju minimalno nesto, ovi iz tvoje partije uzimaju pare i da zaposle radnike i plus sto uzimaju od preduzeca a radnici podaju sve sto mogu od materijala. ljudi betoniraju i dvorista stavljaju ivicnjake oko dvorista, naftu uzimaju po mnogo nizoj ceni a sve to znaju tvoji pajtosi po partiji ali njima dobro sto bi nesto pricali. eto tako se prave putevi u srbiji i put od 100 kilometra izadje ko da je pravljeno 150 ali nije bitno dok sve to drzava placa a ovamo nam prodajete postenje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP