Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OŠTRO

Zorana: Tadić je avet prošlosti!

Autor: D. Ramadani | 01.12.2014 - 17:32:00h | Komentara: 6

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović oštro je reagovala na saopštenje SDS-a, ocenivši da je Boris Tadić “avet” prošlosti.

Oštro: Zorana  Mihajlović

Oštro po bivšem predsedniku: Zorana Mihajlović | Foto: FoNet

- Šta su građani mislili o Tadiću, rekli su. On je avet prošlosti koji neće da preuzme odgovornost. Vlada u kojoj je bila Srpska napredna stranka, i prethodna i ova, više je učinila za Južni tok nego što su svi prethodni. Saopštenja koja izdaje stranka Borisa Tadića još jednom potvrđuju ono što su građani rekli na izborima. Pošto ne zna kako da bude u medijima, onda pokušava da napada bez ikakvog smisla - kaže ministarka Mihajlović za “Alo” reagujući na saopštenje SDS.

Socijaldemokratska stranka je prethodno ocenila da izjava ministarke Zorane Mihajlović o štetnosti potpisivanja energetskog sporazuma s Rusijom predstavlja odraz njene lične frustracije, kao i visok nivo neslaganja unutar vlade o prioritetima spoljne i ekonomske politike Srbije.

Boris Tadić

Ja, avet? Ma, hajte molim vas: Boris Tadić | Foto: Oliver Bunić

SDS ocenjuje da je izgradnja Južnog toka zaustavljena zbog nesposobnosti ministarke Mihajlović, a kada bude završena donosiće Srbiji milione evra prihoda od tranzita gasa i stabilnu isporuku ovog energenta.
- Ekonomski i spoljnopolitički neodgovornu izjavu bivše ministarke energetike vidimo isključivo kao izraz njene lične frustracije lošim rezultatima svog rada u tom ministarstvu, zbog čega je i pretpostavljamo, bila smenjena sa tog mesta - navodi SDS.
Poslednji komentari
  • cica Vreme: 01.12.2014 18:09h

    A ti si avet sadasnjosti.

  • Dejan Nis Vreme: 02.12.2014 00:39h

    Tadic je bio katastrofa,ali si ti avetinja koju mi u Srbiji ni u snu nismo zasluzili."strucnjak" za sve i svasta.jos samo u Tadicevu stranku nije bila,ova ne moze da ruca i vecera u istoj stranci(bar do sada)

  • rugobo Vreme: 02.12.2014 05:18h

    Zorana stani pred ogledalo ti i Vucic hahaha

  • davca Vreme: 02.12.2014 08:29h

    U pravu je ministarka ,jel je bio na vlasti i sta je napravio nista samo dugovi..bravo..

  • Toma V Vreme: 02.12.2014 11:39h

    - "Avet proslosti' je mogao da uzme geografski atlas i da vidi da je za Juzni tok veoma bitna teritorija Bugarske koja je, zbog ptiska EU, povukla saglasnost za njegovu izgradnju. Gasovod je, kao i naftovod, lanac u kome koraju postojati sve karike sto znaci da bez Bugarske nema gasa ni nama ni Evropi.. - Sto se rezultata izbora tice, procenat izlaznosti 2014-e je vrlo slican onom iz 2012-e a rezultati su takvi kakvi su. Oni koji su izasli na zibore, izasli su svesno - oni koji nisu izasli, nisu izasli svesno. Ukratko, kasno je sada za kajanje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP