Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LUDI LETNJI PLES

Žurka na brodu MUP-a Crne Gore

Autor: E. A. | 23.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Fotografija na kojoj se vidi policijsko plovilo sa kupačima na njemu, umesto policajaca u uniformama, zapalila je društvene mreže. Na fotografiji se vide četiri osobe na plovilu i dve osobe u vodi. Fotografiju je na Tviter postavio i funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević, koji je rekao da se, prema njegovim i informacijama koje su mu dostavili prijatelji sa Tvitera, radi o policijskom brodu „Ulcinj”, pišu „vijesti.me“.

Veselo, veselo: Đuskanje na jahti

Veselo, veselo: Đuskanje na jahti

- Slika je autentična i pokazuje kakvo je rasulo u policiji i službama bezbednosti. Od korupcije, javašluka, političke zloupotrebe, bogaćenja jednog broja policijskih službenika, pa do direktnog učestvovanja policijskih inspektora u organizaciji trgovine narkoticima, prostituciji, zelenašenju, korupciji u javnim nabavkama, sve su to odavno odomaćene pojave u policiji. Profesionalizam, etika, disciplina, napredovanje u skladu sa sposobnostima i rezultatima, međusobna solidarnost i patriotizam odavno su vrednosti koje ne neguju rukovodioci, pa onda ni službenici - ističe Medojević.


Iz Uprave policije je saopšteno da je po nalogu ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića izvršena provera, kojom je utvrđen identitet policijskih službenika koji su upravljali službenim plovilom. Protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP