Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROZIVKE

ZVEZDA: Neuspešna
provokacija Partizana!

Autor: Mondo | 09.05.2013 - 15:38:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda Telekom smatra da je Partizan mt:s, kao organizator derbija, puštanjem sa razglasa pesme Riblje čorbe "Hoću majko, hoću (u gradsku čistoću)" ponizio sebe i izvršio diskriminaciju, po više osnova.

KK Crvena Zvezda

Reči pesme Riblje čorbe "Hoću majko, hoću" odzvanjale su dvoranom Pionir u pauzi između četvrtina i na poluvremenu šestog ovosezonskog “večitog” derbija.

Odluka Partizana mt:s, domaćina utakmice, da njom animira više od 5.000 svojih navijača izazvala je dan posle reakciju Crvene zvezde Telekom.

"Tim činom KK Partizan mt:s je ponizio samo sebe. Jer, posao koji obavlja Gradska čistoća i zaposleni u njoj je težak, častan i od nemerljivog značaja za sve stanovnike naše zemlje, pa podsmeh koji je na račun crveno-belih trebalo da izazove ova pesma ne predstavlja ništa drugo nego klasičnu diskriminaciju po više osnova", objavljeno je na klupskom sajtu.

Iz Zvezde je poručeno da među zaposlenima u Javnom komunalnom preduzeću Gradska čistoća rade navijači oba tima i da se crveno-beli “tih svojih pristalica ne stide”.

"Da ironija bude veća, upravo je Gradska čistoća svojevremeno bila sponzor KK Partizan…To su u taboru Partizana zaboravili ili su ovim činom iz nekog razloga želeli da zaborave", piše u saopštenju, uz priloženu fotografiju igrača Partizana u crno-belom dresu, sa velikom reklamom Gradske čistoće na grudima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP