Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Alo! nagradna igra

NAGRADA ALO OTIŠLA U PRAVE RUKE

Dve sreće u kući Nikolića: "sitroen" i Seka! (VIDEO)

Autor: Jovana Nikolić | 15.04.2015 - 21:11:00h | Komentara: 1

Nisu se Nikolići sa Vidikovca nadali ovolikoj sreći - da osvoje "sitroen" u nagradnoj igri Alo! i još da im nagradu uruči njihova omiljena pevačica - Seka Aleksić.

Veliko slavlje u domu porodice Nikolić sa beogradskog Vidikovca. Već dva dana žive u euforiji zbog dobitka u nagradnoj igri Alo! "Svakog dana do stana", a još im je danas na vrata pokucala Seka Aleksić da im baš ona uruči ključeve "sitroena".

Veliko slavlje u domu porodice Nikolić

Veliko slavlje u domu porodice Nikolić | Foto: Marko Metlaš

 Sreću u dom donela je mala Anđela. Kao i svakog dana i tog jutra ona je sa bakom na trafici izabrala koji će "Alo!" da kupe. Eci peci pec i među više listova na trafici, odabrala je baš ovaj sa dobitnom kombinacijom.

- Čim sam došla kući odlepila sam srećku i viknula “Baba, osvojili smo auto!”. Odmah sam pozvala mamu telefonom da joj kažem. Ona mi prvo nije verovala da se baš nama desilo da osvojimo automobil - priča Anđela i dodaje da već smišlja gde će sve tata morati da je vozi.
- Jedva čekam da se provozam. Prvo želim da me voze u grad, da mi kupe poklone koje su mi obećali, jer sam JA srećni dobitnik – kaže mala Anđela.

Sreću u dom donela je mala Anđela

Sreću u dom donela je mala Anđela | Foto: Marko Metlaš

 Posebnu radost za nju predstavlja to što im je Seka Aleksić uručila ključeve novog automobila
- Obožavam Seku Aleksić i njenu pesmu "Aspirin", a oduvek mi je bio san da je upoznam  - kaže mala Anđela koja se od Seke nije odvajala, a upoznala je i sa celim društvom iz kraja,

A evo i njega

A evo i njega | Foto: Marko Metlaš

  "Alo" nagradi još više se obradovala Anđelina mama Slađana koja sada skuplja pare da što pre upiše časove vožnje.
- Nisam verovala da nam se ovo dogodilo dok nisam dobila potvrdu redakcije da je auto stvarno naš. Želim da se zahvalim “Alo!”novinama, mnogo ste nas usrećili. Mi nemamo auto i stvarno nam je neophodan. Muž ima dozvolu, a ja planiram da što pre položim vozački ispit – oduševljeno priča Slađana, koja jedva čeka prvomajske praznike da sa porodicom otputuje u Vranje i isproba auto na duže staze.

Seka je uručila ključeve

Seka je uručila ključeve "sitroena" | Foto: Marko Metlaš

 Slađana je oduševljena što je baš Seka došla da im uruči ključeve "sitroena".
- Seka je omiljena pevačica moje Anđele, nema bolje žene od nje. Ona je toliko pozitivna i nasmejana osoba. Mnogo joj hvala, jer je usrećila moju ćerku.

Poslednja inspekcija: Je li sve na mestu

Poslednja inspekcija: Je li sve na mestu | Foto: Marko Metlaš

 Najstariji član porodice Nikolić, baka Jelena (66), se sa suzama u očima zahvaljivala svima iz ekipe “Alo", jer smo joj, kako kaže, doneli sreću u kuću.

- Mnogo ste nas obradovali, sreća nam je bila potrebna, a vi ste je uneli u naš dom. Mi ćemo nastaviti da odlepljujemo, jer hoćemo i stan. Znate, ovaj u kome živi nas četvoro jedva smo dobili, a ima svega 38 kvadrata. Nije nam lako - kaže baka Jelena i dodaje da u autobus više neće kročiti.

Nek' vam je sa srećom, Nikolići

Nek' vam je sa srećom, Nikolići | Foto: Marko Metlaš

 - Barem se više neću voziti autobusom i putovati vozom, jer znate, ipak sam ja stara i teško podnosim gradski prevoz - kaže baka Jelena Nikolić.

Bog zna koga treba nagraditi!

Seka Aleksić ne igra nagradne igre, ali joj je veoma drago što je uručila ključeve porodici Nikolić.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam ovoj maloj preslatkoj devojčici predala ključeve novog "sitroena". Takođe sam presrećna zbog porodice Nikolić, jer je zaista zaslužila da osvoji ovako vrednu nagradu. Bog zna koga treba da nagradi – kaže Seka.

"Alo!" inspiracija za Sekin "Crveni ruž"

Seka Aleksic bila je presrećna kada je videla automobil oblepljen logom naših novina. Odmah nam je uz osmeh rekla da je inspiraciju za omot svog novog CD-a našla baš u našem Alo!

Inspiracija za stil

Inspiracija za stil | Foto: Marko Metlaš

 - Videla sam od vas boje i odmah sam ukrala ideju kao najavu za pesmu "Crveni ruž". Šta da vam kažem, nadam se samo da me nećete tužiti za krađu autorskih prava- rekla nam je duhovita pevačica i dodala da je zahvalna "Alo!" što na ovakav način usrećujemo "obične smrtnike".

- Samo vi ovo možete i ja vam se u ime svih ljudi zahvaljujem- rekla je Aleksićeva.
Poslednji komentari
  • moca Vreme: 16.04.2015 11:27h

    Cestitam od srca svim dobitnicima,ali ne saljite novine samo u BEOGRAD i VOJVODINU,nego i u ostale krajeve Srbije,jer se sve svodi na beogradski pasaluk.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP