Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Alo! nagradna igra

BOŽIDAR NIKOLIĆ IZ PROKUPLJA DOBITNIK PRVOG AUTOMOBILA

Mislio sam da je prvoaprilska šala

Autor: J. Jokanović | 02.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Božidar Nikolić (44) iz Prokuplja prvi je dobitnik automobila „sitroen C3 confort 1.0I“ u velikoj „Alo!“ nagradnoj igri „Svakog dana do stana!“. Primerak sa dobitnim kuponom kupljen je u Nišu, ali se sreća osmehnula baš Prokupčaninu.

„Ne možete da verujete koja je cika  bila u kući kada smo ugledali tri ista  znaka“, priča presrećni dobitnik, kome je ključeve

„Ne možete da verujete koja je cika bila u kući kada smo ugledali tri ista znaka“, priča presrećni dobitnik, kome je ključeve | Foto: Emil Čonkić

„Odlepili smo kad smo odlepili srećku“, kaže ushićeni Boža za „Alo!“, kome je ključeve luksuznog četvorotočkaša uručio naš poznati pevač Aca Lukas.
- Sa suprugom sam u utorak rano ujutru otputovao u Niš kako bismo dostavili torte, koje porodično pravimo. Kupili smo primerak novina koje inače redovno čitamo, ali sam potpuno zaboravio da odlepim srećku. Prilegli smo da se odmorimo, a sin Miloš nas je probudio sa lepim vestima - uzbuđeno priča srećni dobitnik.


- Ne možete da verujete koja je cika bila kada smo ugledali tri ista znaka. Nismo mogli da verujemo. I ranije smo dobijali u nagradnim igrama, ali sitnice, dopune za telefon, kozmetiku, nikada nešto vredno - kaže Boža i priznaje da je u prvo vreme mislio da je u pitanju prvoaprilska šala.

Nagrada za vernost: Božidar u novom automobilu

Nagrada za vernost: Božidar u novom automobilu | Foto: Emil Čonkić


- Mama i tata su bili onako sanjivi, a ja sam uleteo u sobu i počeo da urlam i skačem od sreće. Drago mi je da sam baš ja pocepao srećni kupon jer sam sin jedinac. Nadam se da će tata imati to u vidu kad bude odlučivao ko će da vozi novi auto - iskren je Božin sin Miloš (20), dok tata potvrđuje da će imati to u vidu.
Nikolići kažu da se lepa vest brzo pročula, pa su kuću ubrzo ispunile najpre komšije, a onda i prijatelji, ali će tek proslaviti nagradu kako dolikuje.

- Okupljanje je bilo spontano, svi su čuli da smo osvojili automobil i došli su da čestitaju. Ipak, prava fešta će biti kada dovezemo automobil - završavaju srećni dobitnici dok odlaze put Prokuplja mašući nam iz svog novog četvorotočkaša.

„Da vas služi  sto godina“: Aca Lukas uručuje  ključeve „sitroena“

„Da vas služi sto godina“: Aca Lukas uručuje ključeve „sitroena“ | Foto: Emil Čonkić

Lukas: Nagrada je odlična!


Popularni pevač Aca Lukas uručio je juče ključeve automobila srećnom dobitniku.
- Drago mi je da sam mogao da usrećim nekoga ko ne može na drugi način da dođe do novog automobila. „Sitroen“ je odlično vozilo za svakodnevnu vožnju, siguran sam da će ga dobro koristiti. Verujem da su ovaj čovek i njegova porodica zaslužili nekako ovaj automobil, jer onaj odozgo sve vidi. Redovno čitam „Alo!“, ali nisam pratio nagradnu igru. Ko zna, možda sam nešto i dobio. Ali to bih svakako poklonio - našalio se Lukas posle uručenja ključeva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP