Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Alo! nagradna igra

RADOST U PORODIČNOM DOMU ŽELJKA RAJČEVIĆA (50) IZ APATINA

Od „Alo!“ TV za rođendan

Autor: R. Ćoralić | 07.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Naša nagradna igra „Svakog dana do stana“ unela je radost i u porodični dom Željka Rajčevića iz Apatina. Željko je naš treći srećni dobitnik televizora, koji je, prema njegovom priznanju došao u pravom trenutku.

Poklon u pravi čas:  Željko Rajčević

Poklon u pravi čas: Željko Rajčević

- Moram da priznam, srećni primerak „Alo!“ novina pazarila je moja majka Milica (77) tokom uobičajene jutarnje kupovine. Njoj je rođendan 6. aprila, ali je ona ipak odlučila da nagradu prepusti meni, pošto je moj rođendan danas - kaže za „Alo!“ naš srećni dobitnik iz Apatina, koji je juče zapucao u Beograd i preuzeo vrednu nagradu.


Međutim, Željko nam je otkrio da će ipak televizor odvesti pravo u kuću majke Milice, jer se njen TV pokvario bukvalno dva dana pre nego što je „odlepila“ novi u „Alo!“.

- Sve to je neverovatan splet okolnosti i ova nagrada nam je došla baš u pravo vreme - zadovoljan je naš dobitnik, i dodaje da njegova majka tek sad neće odustati od svakodnevnog čitanja našeg lista.

Ovaj apatinski advokat ističe da mu je ovo prva nagrada u „Alo!“, ali i priznaje da je tokom svog 50-godišnjeg života imao sreće u nagradnim igrama i da je uglavnom osvajao knjige, ploče... Našem srećnom dobitniku čestitamo divan dan i želimo mu dug život, dobro zdravlje i još mnogo, mnogo vrednih nagrada.

Nastavite da čitate „Alo!“, jer možda ćete baš vi biti naš sledeći srećni dobitnik, stana automobila ili nekih drugih vrednih nagrada. Srećno!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP