Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Alo! nagradna igra

ALO! AUTOMOBIL STIGAO U APATIN

U garaži blista „crna lepotica”

Autor: Sofija Pualić Špero | 15.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Radnik u fabrici nameštaja Slobodan Pajić (58) na četiri točka stigao je u svoj Apatin, u kojem je već danima glavna vest, jer je baš on srećni dobitnik nagradne igre „Alo!“.

„Alo!“ im  ispunio san: Milan, Vera i Slobodan  Pajić

„Alo!“ im ispunio san: Milan, Vera i Slobodan Pajić

Rodbina, prijatelji, komšije, novinari, opsedaju danima kuću porodice Pajić, koja ne žali čast zbog dobitka „sitroena CI“ ili kako ga je srećni dobitnik nazvao „crne lepotice“.


- Kad otvorim garažu, a moja „crna lepotica“ zablista, vidim da nije san. Nikad više ljudi kroz našu kuću nije prodefilovalo - da vidi auto, podeli sa nama radost, a telefon mi još zvoni zbog čestitanja - priča Pajić, dok supruga Vera, radnica u obućarstvu, radost posle Uskrsa deli sa svojim koleginicama sa posla.

- Svi mi čestitaju, a ja nešto nisam verovala sve dok se Slobo iz Beograda sa autom nije parkirao ispred kuće - priča skromno, ali sa uzbuđenjem Vera. Sin Milan nije do sada imao želju da vozi, ali veli da ga je „sitroen“ odmah „namamio“ da upiše vozačku školu.

Za Pajiće dobitak ganc novog auta znači rešenje za sve buduće vožnje.
- Pred penzijom sam. Imaću vremena da putujem sa porodicom ako finansije dozvole. Prodajem staru „zastavu 55“ da registrujem „sitroen“ - planira Pajić, koji je osim autom opčinjen i svečanom primopredajom u Beogradu.
Pajić još dodaje da je svečana primopredaja koju je priredio „Alo!“ bila najuzbudljiviji događaj koji može da se zamisli.

- Čep od šampanjca je u novim kolima i sačuvaću ga kao amajliju. Trubači, brojne novinarske ekipe i kamere, dodatno su, pored Rade Manojlović, uzburkali talas uzbuđenja zbog svega što mi se dogodilo za tri dana. Tri, jer auto sam izvukao u ponedeljak, a dobio već u sredu, što takođe ni u snu nisam mogao očekivati - još vidno uzbuđen priča Pajić, dok mu kroz kuću defiluju Apatinci, slušajući njegovu priču o dobitku i svečanom uručenju, upijajući svaku reč, a muški pogotovo o Radi. Porodica Pajić svakog dana kupuje „Alo!“. Počela je majka Milka (80), a sin nastavio kada se ona razbolela.

Čep od šampanjca je u novim kolima i sačuvaću ga kao amajliju

Čep od šampanjca je u novim kolima i sačuvaću ga kao amajliju | Foto: Oliver Bunić

Rada je pravi drug!


- Rada Manojlović mi je uručila ključeve. Prava je osoba, drug, zgodna žena. Dok sam ja sedeo na mestu suvozača, ona me izvozeći auto iz „Sitroenovog“ salona pita: Dokle da vozim? Hteo sam joj reći od uzbuđenja do Apatina, ali sam se suzdržao, i rekao, dokle želite - šeretski se smeje Pajić, kradomice gledajući suprugu, koja mu uzvraća blagim pogledom prekora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP