Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

JEZIVO

10 stravičnih
dečijih reklama! (VIDEO)

Autor: E. A. | 04.11.2012 - 13:09:00h | Komentara: 1

Pogledajte deset reklama namenjenih primarno našim najmlađima, zbog kojih verovatno nećete mirno spavati barem nekoliko nedelja.

1. Verujemo da se ljudi koji su bili deca u vreme prikazivanja ovih reklama još uvek povremeno bude usred noći obliveni znojem. Lutkin smeh bez daljeg razmišljanja deluje kao da želi da poruči kako ima odličan plan za klanje članova porodice na spavanju i da je to čini veoma srećnom!

2 O, nije li to još jedna lutka! Ozbiljno, treba kazniti ljude koji su proizvodili te divne stvari. Ova voli da šapuće kako želi da nam kaže neku tajnu, ali način na koji ona to radi je neverovatno jeziv! Takođe, prilično smo sigurni da na samom početku izgovara da želi da ubije nekog...

3. Vendi veselo maše iza komada salate i milim glasom poziva da se hranimo isključivo kod nje. Obratite pažnju na kraj reklame, i otkrićete njene prave namere!

4. Kinder jaje. Najomiljenija poslastica iz detinjstva. Čokolada u obliku jajeta sa igračkom iznenađenja u svom srcu. I reklamira ga čovek, takođe u vidu jajeta, koji ne govori baš najbolje...

,

5. ''Soni'' je za reklamiranje svoje konzole nove generacije pre par godina potrošio 150 miliona dolara, a ovo je reklama koja nam otkriva istinu! Istinu koja bi mogla da vas natera da upakujete konzolu nazad u kutiju i zaključate negde u podrumu. Dva puta!

6. ''Nintendo'' je sebe predstavio kao nepobedivog, moćnog, sjajnog... I tako upozorava buduće igrače. Upozorava? Preti! Simpatično. Osim što nije!

7. Zbunjujuće. Kakva je i za šta je ova hrana? Od čega je? Šta je ovo?

8. Predivna poruka. ''Draga deco, nemojte se igrati na opasnim mestima, i blizu vode, jer postoji velika opasnost od davljenja. Gde nastupam ja. S ljubavlju, Smrt''. Svaka čast...

9. Ronald Mekdonald i njegova Srećna farma... I tu deca dolaze, jedu, i on ih site vodi kući. Svojoj. Klovn, ni pet ni šest!

10. Kupujte igračke kod Gilberta, jer on zna kako i voli da ''ulazi u specijalni svet dece''...

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 04.11.2012 20:16h

    gluposti zapadnjacke pre pola veka

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP