Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

UKLETA KUĆA

AMITIVILSKI HOROR: Svirepi ubica će biti pušten na slobodu?

Autor: Srbija Danas | 03.11.2014 - 14:33:00h | Komentara: 0

Šest ubistava se desilo u ovoj poznatoj američkoj kući, a posle toga su sledeći stanari bili suočeni sa veoma nezgodnim poltergajstom.

Ukleta kuća

Zloglasni Ronald de Feo Junior je pre 40 godina ubio svoje roditelje i četvoro braće u njihovoj porodičnoj kući.
Kada su ga pitali zašto je to uradio, odgovorio je - "glasovi su mi rekli da to učinim". Taj događaj postao je poznat kao "horor u Amitivilu".
Godinu dana kasnije, familija Luc se uselila u istu kuću u kojoj su se desila ubistva. Odmah po useljenju počele su da se događaju neobične i zastrašujuće stvari. Rekli su da je kuća bila nepodnošljiva, iz zidova je curila zelena sluz, osetili su se neobični mirisi i čuli jezivi zvuci i da su ponekad po kući leteli predmeti, a čak se i krst okrenuo naopačke.
Iako porodica Luc nije bila previše sujeverna, iz mera predostrožnosti su pozvali sveštenika u kuću da bi oterao eventualno zlo koje je ostalo unutra posle brutalnih ubistava.
Kad je sveštenik započeo ritual, čuo se nepoznati glas koji im je poručio "Gubite se!". Porodica Luc je u toj kući živela samo 28 dana kad su odlučili da pobegnu glavom bez obzira.

Ukleta kuća

Amitvil, nova kuća

Po ovim događajima napisana je knjiga, a zatim i snimljen ceo serijal filmova. U međuvremenu, kuća je privukla toliki broj radoznalaca da su vlasnici promenili prepoznatljive gornje prozore kuće koji su podsećali na zlokobne oči.
Ne propustite: Još jedna horor priča iz Amerike: Odbegla zmija izazvala paniku!
DeFeo je iza rešetaka nekoliko puta promenio priču. Između ostalog je ispričao da je njegovu porodicu ubila mafija, drugi put je za sve optužio svoju sestru, spominjao nepoznate pomagače, a detalje iz noći ubistva je menjao nekoliko puta.
Godine 1999. mu je odbijen zahtev za uslovnim puštanjem na slobodu, a sledeće saslušanje za uslovnu slobodu mu je na rasporedu sledećeg leta, piše NYDailyNews.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP