Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

POGLEDAJTE

Autobus sa rupom u podu
prevozio Beograđane! (VIDEO)

Autor: M.G. | 20.12.2012 - 15:50:00h | Komentara: 3

O tome da su pojedini autobusi GSP-a više nego zreli za remont, svedoči i snimak koji je redakciji "Blica" poslao čitalac koji je bio svedok ogromne rupe u podu, u autobusu na liniji 65.

- Bezbednost putnika u ovom autobusu bila je nikakva, čak je bilo putnika koji su umalo propali kroz veliku rupu jer poklopac nije bio pričvršćen, a oni su mahinalno ulazili u autobus i nisu očekivali ovako nešto. Samo ih je korak delio od propadanja kroz pod - napisao je u propratnom mejlu čitalac Aleksandar Jovanović, prenosi Blic. On kaže da su putnici pokušali da vrate poklopac na svoje mesto, ali to nije bilo moguće.
- Poklopac ničim nije bio pričvršćen, pa bi onda stanje bilo još gore jer kada bi neko od putnika stao na poklopac, on bi potonuo - kaže Jovanović.
On se pita dokle će GSP puštati u saobraćaj vozila koja ne ispunjavaju uslove o bezbednosti putnika i saobraćaja.
- Da li je potrebno da se nešto ozbiljno desi pa da se tek tada reaguje i da li neko uopšte snosi odgovornost od zaposlenih u službama GSP-a za ovakve propuste - pita se ovaj Beograđanin. On kaže da je slučaj prijavio i GSP-u, gde mu je rečeno da će njihova unutrašnja kontrola detaljno "proveriti slučaj i utvrditi odgovornost svojih zaposlenih".
- Ali, da li treba putnici ovakve stvari da prijavljuju, a ne oni koji su za to plaćeni - zaključuje u svom mejlu Aleksandar Jovanović, prenosi Blic.
Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 20.12.2012 18:51h

    koliko ja vidim, to nije rupa vech su samo skinuli poklopac ..mangupi..a kad bi autobus kasnio shto bi ga povukli iz saobrachaja za opravku , smak sveta!! a ko uostalom zuri na groblje?..:-)

  • nedjo Vreme: 21.12.2012 19:49h

    idite pesice!

  • Cvarkov Vreme: 24.12.2012 10:58h

    A stvarno je Neresiv problem da se poklopac vrati u leziste i da Rupa nestane ! Nego Mnogo smo se pogospodili u zadnje vreme !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP