Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

RAZBESNELO GA ŠTO MU SEDIŠTE NIJE PORED ŽENE

Avion se vratio odakle je krenuo da bi izbacili podivljalog putnika! (VIDEO)

Autor: Beta-AP | 14.12.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Kineske vlasti najavile su oštre kazne za kineski bračni par koji je vrelom vodom i testeninom gađao stjuardesu na letu jedne tajlandske avio kompanije, zapretivši da će dići avion u vazduh pošto su se iznervirali zbog rasporeda sedenja.

drama

Kineska nacionalna uprava za turizam saopštila je juče da su turisti omeli let, povredili ostale putnike i "ozbiljno ugrozili sveukupnu sliku Kineza".
Ta uprava nije precizirala na koji način će biti kažnjeni kineski turisti, ali se iz njenog saopštenja zaključuje da će i glavni vodič ture biti kažnjen jer nije ukazao turistima na koji način treba da se ponašaju, kao i turisti, koji će biti stavljenu na takozvanu "crnu listu", što će im ubuduće otežati putovanja.
U incidentu koji se desio u četvrtak na čarter letu tajlandske kompanije Er Azija iz Bangkoka za Nandžing, jedan kineski par, prema fotografijama i video snimcima koje su napravili ostali putnici, žestoko je izgrdio jednu stjuardesu pre nego što ju je zasuo vrelom vodom i testeninama. Oni su bili besni jer nisu mogli da sede zajedno, ali su nastavili sa napadima na stjuardesu i pošto im je pomogla da promene mesta.
U raspravu su se uključila još dva kineska turista, a pilot je, pošto je jedan od njih zapretio da će dići avion u vazduh, vratio letelicu u Bangkok, a sporne Kineze zamolio da se iskrcaju.
Više od 100 miliona Kineza putovalo je ove godine u inostranstvo, što je apsolutni rekord u svetu. Već godinama, turistički poslenici utiču na kineske turiste da se u inostranstvu ponašaju civilizovano i kulturno, pa je čak i predsednik Si Djinping, tokom nedavne posete Maldivima, tražio od Kineza da ne bacaju smeće i ne uništavaju korale.


Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP