Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

JEZIVO PRIZNANJE:

Bacila sam svoju tek rođenu bebu u odvod, znala sam da će umreti! (VIDEO)

Autor: dailymail.co.uk | 29.11.2014 - 22:21:00h | Komentara: 1

Ova lepa Samoanka (30), koja navodno obožava decu i svoju porodicu, priznala je policiji da je bacila svoje novorođenče u dva i po metra dubok šaht u Sidneju i ostavila ga da umre.

Beba u kanalizaciji

Policija još nije saopštila šta je ona sve ispričala, zašto je bacila svog tek rođenog sinčića u smrt, ali mediji javljaju da su njena porodica i prijatelji u šoku jer je ona uvek volela decu i bila posvećena porodici u Australiji i Samoi. To potvrđuju i brojne fotografije na njenom Fejsbuku gde pozira sa svojom rodbinom, piše Dejli mejl.
Mlada žena, čije ime još nije obelodanjeno, živi sa ujakom i ujnom u Sidneju, gde je i zatrudnela. Svih devet meseci je krila trudnoću, a onda posle porođaja, čim je bila puštena iz bolnice, počinila zločin.
Odvod u koji je bacila dete pokriven je betonskom pločom, a ona je kroz ovu rupu koju vidite iznad ugurala svoje tek rođeno čedo i ispustila ga da pada dva i po metra i tresne o betonsko dno. I ostavila ga je da plače od bola i straha i otišla.
Dvoje biciklista, otac i ćerka, pet dana kasnije vozili su tuda bicikl, čuli plač bebe i pozvali policiju. Dečak je tada izvučen i videlo se da ima povrede glave, ali je bio živ.
Policija ju je brzo pronašla. Zasad se zna da je navodno krila trudnoću zbog crkve kojoj pripada i zbog samoanskih kulturoloških razloga. Takođe je i otac Samoanac, a navodno se odselio iz Australije.
Beba sada ima 10 dana i nalazi se u bolnici. Doktori tvrde da je u dobrom zdravstvenom stanju i o njemu se trenutno brinu socijalne službe.


Poslednji komentari
  • stepa Vreme: 30.11.2014 13:24h

    treba je spustati mesec dana po 24 puta na dan u septicku jamu. dok nebude molila da je vise ne vade iz nje. jer nepostoji ni jedna zatvorska realna kazna za bilo koga ko to uradi. ali neka je sterilisu. i drzava da zabrani abortuse,ima mnogo ljudi koji bi volele da imajudecu, ali nemogu da dobiju. bar bi mogli da usvoje, i sprecili bi belu kugu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP