Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

IZNENAĐENJE

Bizarna priča iz Sarajeva: Muž uhvatio ženu i sopstvenu majku u ljubavnom činu!

Autor: dnevno.rs | 09.10.2014 - 21:07:00h | Komentara: 0

- Te noći sam otišao da nahranim cuke i onda sam čuo cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: 'Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi neko išao u kupovinu bez para?' – priča očajni Adnan.

gej lezbijke seks žene

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Velida Hadrić (47), uzorna supruga i majka troje dece, nedavno je napustila porodicu zbog sopstvene svekrve Naide Mandal (62), takođe uzorne majke, ali i bake. Velida je od početka bračne zajednice bila prisna sa svekrvom, ali niko nije ni pomišljao da će ih ta prisnost odvesti u ljubavnu postelju.
Stalni izlasci, odlasci na more, duge noći u tračarenju davale su samo privid porodične idile, iza koje se krila sumorna slika. Velida Hadrić i njen suprug Adnan (43) vremenom su se udaljavali, a isto se događalo sa baka Naidom i deka Mustafom, koji je sve češće bračne neuspehe svoje supruge opravdavao njenim godinama.
Ali, pogrešio je! Nežne zagrljaje Velide i Naide svi su pravdali „šoping prijateljstvom", pa niko nije ni slutio da se između dve zrele žene rađa ljubav. Otkrivene su 24. jula kada su svojim muževima rekle da idu u kupovinu.
– Te noći sam otišao da nahranim cuke i onda sam čuo cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: „Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi neko išao u kupovinu bez para." - objasnio je novinaru portala Sarajevo365.com uznemireni Adnan, koji je čuvši sve to pao u nesvest.
Sutra je punoletni ženski deo porodice sve priznao. Suprug i tata su na psihoterapiji, a deca više ne idu u školu jer se ovo malo hercegovačko mesto pokazalo izrazito homofobnim. Čeka se podela bračne imoine, a razuzdane žene u zrelim godinama navodno su iznajmile stan u sarajevskom naselju Ciglane.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP