Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

UZNEMIRUJUĆI FOTO

Brazilska manekenka pokazala šokantne rane od neuspele plastične operacije!

Autor: 24sata.rs | 06.01.2015 - 10:37:00h | Komentara: 0

Brazilska lepotica Andresa Urah, poznata po tome što je bila prva pratilja na takmičenju guza Mis Bumbum, već duže vreme se bori sa infekcijom koja joj je zahvatila nogu nakon neuspele plastične operacije. Ona je provela mesec dana na intenzivnoj nezi, a lekari su jedva uspeli da joj sačuvaju nogu.Sada je odlučila da sa svima podeli slike strašnih rana, kao upozorenje svim devojkama.

Andresa, koju su mediji dovodili u vezi sa Kristjanom Ronaldom, ne krije da je više puta bila na plastičnim operacijama, a nagađa se da je sredila sve od nosa - do vagine.
Ipak, posebnu pažnju je posvetila guzi i butinama, jer se bavi manekenskim poslom i zahvaljujući tim oblinama je i postala slavna. Kako bi joj obline izgledale još istaknutije, Andresa se odlučila za filtere, ali u julu je počela da se žali na strašne bolove u nogama. Tada su joj lekari izvadili po 400 mililitara filera iz svake noge, jer su se bojali da je tkivo krenulo da truli.

Međutim, uoprkos operaciji bolovi su se nastavili i u novembru je završila u bolnici za ozbiljnom infekcijom leve noge. Dva puta su pokušali da joj izvade filere pre nego što je upala u septički šok, iz kog je jedva izvukla živu glavu.

U tim trenucima se i njena majka obratila njenim fanovima na Tviteru, tražeći od njih da se more za Andresu, koja je bila u ozbiljnom stanju i veliko je pitanje bilo da li će uopšte imati nogu kada izađe iz bolnice.

Andressa Urah

  • Andressa Urah | Foto:
  • Andressa Urah | Foto:
  • Andressa Urah | Foto:
  • Andresa Urah | Foto:

Nakon niza operacija, lekari su uspeli da joj sačuvaju nogu, ali strašnji ožiljci će zauvek ostati. Srećna što je uspela da preživi, manekenka se obratila svojim fanovima krajem godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP