Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

Četiri stokilašice silovale tinejdžera!

Autor: Blic | 09.04.2013 - 14:21:00h | Komentara: 0

U subotu ujutro, četiri ženske osobe su u Torontu napale i seksualno zlostavljale 19-godišnjeg mladića. Osumnjičene su opisane kao belkinje srednjeg rasta (oko 165cm) i teške oko 100 kg, a u trenutku napada bile su odevene u kratke crne haljine i cipele s visokim potpeticama, bez čarapa. Policija Toronta traga za njima.

dd

Četiri žene teške oko 100 kg silovale mladića | Foto: Reuters

Incident se dogodio u subotu u ranim jutarnjim časovima, kada je mladić u jednom noćnom klubu u Torontu upoznao osumnjičene, koje su ponudile da ga povezu kući.


Umesto toga, odvezle su ga na parking u oblasti između Ulice Kvin i Avenije Spadina, i tu su ga sve četiri seksualno napastvovale, stoji u pismenoj izjavi koju je žrtva dala u policiji. Nakon toga, napadačice su ostavile žrtvu i odvezle se u terenskom vozilu, verovatno “hondi” srebrne boje.
Žena koja je vozila je, prema opisu žrtve, imala kratku plavu kosu i istetovirana krila na zadnjem delu vrata i govorila je s britanskim akcentom, dok su ostale imale dužu tamnu kosu s crvenim prelivima.
Policijski detektiv Tomas Iberholc, iz Jedinice za seksualne delikte Policije Toronta, kaže da pritužbe zbog seksualnih napada žena na muškarce za njegovu službu nisu neuobičajene.
- Mada većina u principu smatra da su žrve napada uvek žene, nije sasvim neuobičajeno ni da muškarac bude žrtva - kaže on.
Prema podacima Kanadskog centra za pravosudnu statistiku iz 2003, 8 odsto odraslih žrtava seksualnih napada bilo je muškog pola. Verovatnoća da žrtva prijavi seksualni napad policiji je kod oba pola ista, pri čemu žrtve oba pola imaju izgleda i da budu stigmatizovane ukoliko potraže pomoć.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP